1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
04-09-2014 21:15

Αγιασμός με στόχο και ευχή η πορεία στην Ευρώπη (photos, videos)

Cannot find volleynews.v2/MEN/OLYMPIAKOS/2014-15/agiasmos folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/OLYMPIAKOS/2014-15/agiasmos/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε για άλλη μία χρονιά ο αγιασμός του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Παρόντες ήταν o πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης, ο πρώην πρόεδρος Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ και μέλος του ΤΑΑ Ολυμπιακός, Παντελής Ταρνατόρος, και ο ταμίας, Δήμος Λαζαρίδης. Ακόμη, εκεί ήταν οι προπονητές των τμημάτων, οι αθλητές και οι αθλήτριες, ενώ σε αντίθεση με πέρυσι, στον αγιασμό των πρωταθλητών συμμετείχαν και ακαδημίες των «ερυθρολεύκων» όπως και οι  νέοι συνεργάτες τους, Κυριάκος Καμπερίδης και Αντώνης Τσακιρόπουλος.

Τον αγιασμό έκανε ο παπά Νικόλας ο οποίος έδωσε το μήνυμα του σε κάθε τμήμα, και ευχήθηκε να μην έχουν τραυματισμούς. Στις νταμπλούχες του Γιάννη Νικολάκη είπε: «Σας τα έλεγα και πέρυσι ότι θα πάρετε το νταμπλ και το πήρατε. Ούτε φέτος σας σταματά τίποτα». Στους άντρες : «Δεν θα έχετε πρόβλημα στην Ελλάδα, έχετε μία πολύ δυνατή ομάδα, και είμαι σίγουρος ότι θα έχετε καλή πορεία και στην Ευρώπη». Στο τέλος απεύθυνε το λόγο στους αυριανούς πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, λέγοντας πως «είναι σημαντικό να βλέπουν τα είδωλα τους, και τους ευχήθηκε να διαπρέψουν στο βόλεϊ». Ο γνωστός για τα ολυμπιακά αισθήματα του πατέρας, τόνισε επίσης ότι ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα σε αντίθεση με άλλες μεγάλες ομάδες του εξωτερικού. 


Media





Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ