1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-07-2014 20:53

Το οδοιπορικό συνεχίζεται...


Μετά την Τουρκία, Ιράν και Γεωργία στο πρόγραμμα του Θανάση Παπαγεωργίου


Είναι πάντως πρωτόγνωρο στην Τουρκία να θέλουν κάποιον συγκεκριμένο διδάκτορα για να πάρουν από εκείνο τα μυστικά του αθλήματος και να εξελιχθούν σε καλούς προπονητές.

Αυτό συμβαίνει με την Τουρκική Ομοσπονδία βόλεϊ και τον Θανάση Παπαγεωργίου ο οποίος εδώ και μερικές μέρες βρίσκεται στην Τουρκία και διδάσκει στη σχολή προπονητών βόλεϊ που πραγματοποιείται στην Άγκυρα σε επίπεδο Level I που διοργανώνουν η FIVB σε συνεργασία με την Τουρκική Ομοσπονδία του βόλεϊ. 

Μετά την ολοκλήρωση αυτής της σχολής ο κ. Παπαγεωργίου θα ακολουθήσει προσκεκλημένος της Τουρκικής Ομοσπονδίας το «Ανατόλια τουρ» το οποίο περιλαμβάνει σεμινάρια για την διάδοση του αθλήματος σε μεγάλες πόλεις της γείτονος χώρας και θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Αυγούστου. 

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του στην Τουρκία ο “Πάπα” θα επιστρέψει για λίγες μέρες διακοπών στη Ρόδο και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Τεχεράνη για να διδάξει αυτή τη φορά με εντολή της FIVB σε σχολή προπονητών Level I που θα διαρκέσει μέχρι τις αρχές του Σεπτέμβρη 
Την Τεχεράνη θα ακολουθήσει διδακτικό δεκαπενθήμερο σε σχολή Level II στη Γεωργία .

Το οδοιπορικό θα ήταν πολύ μεγαλύτερο και συνάμα κουραστικό, αν τελικά η πρόταση που ήρθε από το Ισραήλ, συνέπιπτε με ημερομηνία που δεν είναι απασχολημένος ο Θανάσης Παπαγεωργίου. Σε αυτή την πρόταση ο συμπατριώτης μας καθηγητής απάντησε αρνητικά, καθώς οι ημερομηνίες αυτές συμπίπτουν με τις ημερομηνίες της Τουρκίας και προφανώς οι Ισραηλινοί καθυστέρησαν στην οργάνωση της σχολής.

Ο κ. Παπαγεωργίου αναμένεται να επιστρέψει στη Ρόδο τις επόμενες μέρες, καθώς οι διεργασίες της σχολής διακόπτονται εξαιτίας του ραμαζανιού. Θα έρθει για λίγες μέρες στη Ρόδο, αλλά και πάλι είναι υποχρεωμένος να πάει πίσω καθώς πρέπει να συνεχιστεί η σχολή της Άγκυρας. 

Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς ο κ. Παπαγεωργίου είναι περιζήτητος στο εξωτερικό γεγονός που τιμά τον ίδιο και το νησί μας. Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί πως στις εκάστοτε συναντήσεις του πάντα σε συνεννόηση με τον ΠΡΟΤΟΥΡ κρατάει στα χέρια του δώρα από την πατρίδα για να προβάλει την αγαπημένη του Ρόδο. Είναι έλεγε κανείς κανείς ένας από τους πιο σπουδαίους πρεσβευτές της εικόνας της πατρίδας μας μακριά από αυτή .

Το στενάχωρο στην όλη υπόθεση είναι πως παρά το γεγονός πως η FIVB τον κατατάσσει μέσα στους πέντε καλύτερους διδάκτορες του βόλεϊ ανά τον κόσμο και κύρια για Ευρώπη, Αφρική και Ασία , η Ελλάδα, η ΕΟΠΕ, η Ρόδος ειδικότερα …κοιμάται τον ύπνο του δικαίου!!! Δεν έχει εκμεταλλευτεί την παρουσία του στο νησί μας ποτέ!!! 
(Σ.Σ. Κανείς τελικά…δεν αγιάζει στον τόπο του)

rodiaki.gr

1 σχόλιο

  • Comment Link  Ο Άλλος Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014 15:24 posted by Ο Άλλος

    Αναληθές λόγω ασχετοσύνης θέλω να πιστεύω άρθρο.Που δυστυχώς αναπαράγεται από άκρως σχετικούς με το άθλημα ανθρώπους.Ο δάσκαλος Θανάσης Παπαγεωργίου τίμησε και τιμά τους Έλληνες προπονητές όσες φορές τον προσκαλούν να διδάξει στα σεμινάριά τους Πρόσφατα μάλιστα δίδαξε μαζί με άλλο Έλληνα προπονητή, σε σεμινάριο προπονητών στην Κύπρο καλεσμένοι της ΚΟΠΕ και των συναδέλφων του ΣΥΚΥΠΠΕ. Αν και αυτά δεν τυγχάνουν της ανάλογης προβολής ,εύκολα κάποιος μπορεί να τα βρει σε αυτό το ίδιο site αντί να γράφει ανακρίβειες .Ο ίδιος ο κ. Παπαγεωργίου έχει τιμηθεί από τους Έλληνες Προπονητές γι αυτή την αναγνωρισμένα υπερπολύτιμη προσφορά του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ