1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-07-2014 17:10

Συνεχίζεται για ένα ακόμη καλοκαίρι η εξαιρετική δουλειά στο Πορταριά Camp (photos)

Cannot find volleynews.v2/MINI/2013-14/portaria-camp folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MINI/2013-14/portaria-camp/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Του Γιώργου Γκολέμα
Το καλύτερο Volleyball Camp στην Ελλάδα, το Πορταριά Camp, έχει πλέον γίνει θεσμός με την εμπειρία, την εξειδίκευση, τις γνώσεις, αλλά κυρίως τον επαγγελματισμό που το διέπει.

Διανύοντας την δεύτερη περίοδο, η οποία είναι αποκλειστικά για αθλήτριες, οι προπονητές Γιάννης Νικολάκης και Γιάννης Πετίδης μαζί με τους Κώστα Μηλιώνη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, τον γυμναστή Χρήστο Βαρατάση και τον φυσιοθεραπευτή Άρη Κορρέ, προχωρώντας μεθοδικά, στοχευμένα, και με όπλο την μεγάλη τεχνογνωσία, εμπειρία και αγάπη προς τα παιδιά που αποτελούν το μέλλον της κάθε κοινωνίας, εξακολουθούν να προσφέρουν πολλαπλές υπηρεσίες συνδυάζοντας τον αθλητισμό με την ψυχαγωγία και την επικοινωνία.

Για πρώτη φορά φέτος πραγματοποιήθηκε με πλήρη επιτυχία το 1st Personal Training Camp από 2 έως 9 Ιουλίου 2014. Τα κορίτσια, στο πρόσωπο του Γιάννη Νικολάκη  με βοηθούς τον Γιάννη Πετίδη, τον Γιάννη Ρούσση, τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και γυμναστή τον Χρήστο Βαρατάση και τα αγόρια στο πρόσωπο του Νίκου Ζαλμά, με βοηθούς τον Αντώνη Παπαδόπουλο και τον γυμναστή Τάσο Μάρα   βρήκαν τους κατάλληλους προπονητές οι οποίοι θα τους βοηθήσουν να επενδύσουν σε αθλητισμό υψηλού επιπέδου.

Ως γνωστόν, το υψηλό επίπεδο στον αθλητισμό επιτυγχάνεται στοχεύοντας στην βελτίωση τόσο της ατομικής τεχνικής όσο και της φυσικής κατάστασης, που θα μεγιστοποιήσει την απόδοσή τους για τους χειμερινούς μήνες, σύμφωνα με τα πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών Camp όπως στην Ιταλία, Ολλανδία κλπ. Εκτός από το αθλητικό κομμάτι, την προσωπική της φροντίδα στις αθλήτριες δίνει η κυρία Γεωργία Καλφίδου, η οποία φροντίζει τις ανάγκες των νεαρών αθλητριών.

Η διαμονή πραγματοποιείται στο παραδοσιακό πολυτελές ξενοδοχείο «Άλκηστις» (τηλ. 24280-99828) στην Πορταριά με ειδικό μενού για τους αθλητές. Συμμετέχουν αθλητές από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τον Πειραιά, τη Ραφήνα, τη Λάρισα, την Κοζάνη, την Κατερίνη τη Σάμο, τον Πολύγυρο, τη Σκύδρα, την Πάτρα, τη Σύρο, το Σουφλί κτλ. Οι αθλητές έδωσαν υπόσχεση να συναντηθούν πάλι εδώ το επόμενο καλοκαίρι. Θα ακολουθήσει η τρίτη περίοδος 14 -19 Ιουλίου για κορίτσια και η τέταρτη 19 – 24 για κορίτσια και αγόρια. Στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του, το Camp δέχεται επισκέψεις από πολλούς Έλληνες προπονητές.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ