1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-06-2014 21:42

Γιάννης Μέλκας: «Ο Γ.Σ.Λαμία έχει κάνει βαριά φανέλα στο βόλεϊ»

Ο Γιάννης Μέλκας μετά τον ΠΑΟΚ, τον Άρη και τη Νίκη Αιγινίου κάνει τέταρτη στάση στην καριέρα του στη Λαμία. Μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του δήλωσε στο volleynews.gr:

 

«Έχουμε καιρό που μιλάμε με τον πρόεδρο του Γ.Σ.Λαμία Χρήστο Καρβούνη. Ξέρω σε ποια ομάδα πηγαίνω, ξέρω τις ευαισθησίες που υπάρχουν και τις θυσίες που έχουν γίνει ώστε να κρατηθεί για μία δεκαετία στην Volleyleague. Ο Γ.Σ.Λαμία έχει κάνει βαριά φανέλα στο βόλεϊ. Άσχετα που ήμασταν αντίπαλοι μέχρι τώρα είχαμε πάντα καλή συνεργασία. Είναι μία ομάδα, μία πόλη και αυτό το μοντέλο έχει πολλά πλεονεκτήματα. Πρώτος στόχος είναι εξυγίανση. Δεύτερος στόχος να κρατηθεί η ομάδα στα στάνταρ που έχει τα τελευταία χρόνια. Ξεκινάμε από την αρχή. Πρέπει να δούμε πρώτα τους Έλληνες παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ και μετά σταδιακά να αρχίσουμε να χτίζουμε τη νέα ομάδα. Δεν είναι καινούργιος δρόμος για μένα αλλά και για τη διοίκηση. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τους ξένους και εάν θα είναι τρεις ή τέσσερις. Πρώτα θα κάνουμε πλάνο για τους Έλληνες και μετά για τους ξένους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ