1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-06-2014 19:57

Τουρνουά street volley στη Λάρισα

Εν όψει της φιλοξενίας των εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών στη Λάρισα και τα επαναληπτικά παιχνίδια την Κυριακή 15/06/14, η ΕΣΠΕΚΕΛ διεξάγει τουρνουά STREET VOLLEY σε ανοιχτό χώρο για ηλικίες δημοτικού σχολείου.  Συμμετείχαν οι ομάδες του Ασκληπιού Τρικάλων, ΕΑΛ Λάρισας, Φιλαθλητικό Λάρισας, Α.Ο. Σουφλαρίων Λάρισας και Αργώ Βόλου.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από το κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης, τόπος διεξαγωγής των αγώνων των εθνικών ομάδων. Παρά τις δύσκολες συνθήκες (ήλιος) τα παιδιά έδειξαν αρκετά καλές ικανότητες στο χώρο του βόλεϊ.  Κοντά στους μικρούς αθλητές παραβρέθηκε και η εθνική ομάδα γυναικών της Ελλάδας. Τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να χαρούν όχι μόνο τη συμμετοχή τους στο τουρνουά, αλλά και να μιλήσουν στα πρότυπά τους και να βγάλουν φωτογραφίες.

Από πλευράς ομοσπονδίας παραβρέθηκε ο κ. Περικλής Μπακοδήμος, υπεύθυνος εθνικών ομάδων, ο οποίος ευχήθηκε στους αθλητές σε λίγα χρόνια να μπορέσει να τους δει και αυτούς στην εθνική ομάδα. Στο τουρνουά έδωσε το παρόν και ο προπονητής της εθνικής ομάδας Ηλίας Καλμαζίδης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ