1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-02-2014 14:06

Όλγα Στράντζαλη: «Εξετάζω και άλλες προτάσεις για την Αμερική»

Αξιολογείστε το άρθρο
(7 votes)
Η Όλγα Στράντζαλη συνεχίζει και φέτος τις πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ηρακλή. Στα 18 της, μέλος της ομάδας νεανίδων και γυναικών, διανύει όπως λέει και η ίδια στη BlueArena την τελευταία σεζόν στον Ηρακλή και στο ελληνικό πρωτάθλημα για να ακολουθήσει το όνειρό της σε άλλη ...ήπειρο.

Στο πρόσφατο παιχνίδι με το Μαρκόπουλο η ομάδα μπορεί να ηττήθηκε αλλά το ευχάριστο για την Στράντζαλη ήταν η έλευση του Χιου Μακ Κάτσον, (προπονητή του Πανεπιστημίου της Μινεσότα, χρυσού ολυμπιονίκη με την ομάδα ανδρών της Αμερικής 2008 και ασημένιου ολυμπιονίκη με την ομάδα γυναικών της Αμερικής 2012) που ήρθε για να τη δει.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθε για να δει ένα αγώνα που παίξαμε και συζητήσαμε για το ενδεχόμενο να παίξω στην ομάδα που αγωνίζεται στο κολεγιακό πρωτάθλημα. Αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά με τον Ηρακλή καθώς για τα επόμενα τέσσερα χρόνια δεν θα είμαι στην Ελλάδα αλλά θέλω να πάω στην Αμερική. Συζητήσαμε για την υποτροφία που προσφέρει το Πανεπιστήμιο, την προπόνηση που θα ακολουθήσω και όλο το πακέτο. Είναι μια πρόταση που εξετάζω ακόμη καθώς έχω και άλλες προτάσεις. Θέλω να σπουδάσω παράλληλα (τομέας που με ενδιαφέρει είναι οι δημόσιες σχέσεις) και στην Ευρώπη αυτό είναι πιο δύσκολο ενώ στην Αμερική είναι καλύτερες οι συνθήκες και θεωρώ ότι θα είναι καλύτερη επιλογή.

Όσον αφορά την ήττα από το Μαρκόπουλο:
«Άσχημο αποτέλεσμα, ίδιο παιχνίδι, ίδιο σκορ με το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Δε διορθώσαμε κάποια πράγματα, κάναμε πολλά λάθη και ουσιαστικά δε μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι. Είμαστε ακόμη άπειρη ομάδα και εκεί είναι η διαφορά. Είναι λογικό να έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, η ομάδα έχει μικρό μέσο όρο ηλικίας και δεν έχουμε βρει τα πατήματά μας. Ελπίζω στα τελευταία παιχνίδια να τα βρούμε».

Πηγή: Bluearena.gr
Διαβάστηκε 3512 φορές

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΝΤΙ-ΛΕΣΧΙΤΗΣ Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014 11:37 posted by ΑΝΤΙ-ΛΕΣΧΙΤΗΣ

    η τελευταία να κλείσει την πόρτα στον Ηρακλή.Το καλοκαίρι θα δείτε ότι όσες έχουν τη δυνατότητα και την αξία να φύγουν θα το κάνουν.Ηδη κάποιες έχουν έρθει σε επαφες με ντόπιους και ξένους μάνατζερ και κοιτάνε στο εξωτερικό.Σιγά μη μείνουν να έχουν για πρόεδρο τον πολλά βαρύ διαχειριστή κυλικείων και τους πανάσχετους μιας κάποιας λέσχης ντεμέκ ηρακληδέων που καλόμαθαν και στρογγυλοκάθησαν στις ανύπαρκτες καρέκλες ενός ανύπαρκτου συλλόγου.Αλήθεια με την περιουσία τι γίνεται; Η επιτροπή -χα χα χα- που έγινε με μοναδικό μέλος το Τσιργογιάννη για επαφές και διαβουλεύσεις, τι αποτελέσματα έφερε; ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ; Κάποιοι αν έχουν αυτά που υπάρχουν ανάμεσα στα πόδια ας βγουν να μας πουν.Ας βγάλουν και ανακοίνωση, το ίδιο κάνει, φτάνει να βάλουν από κάτω τα ονόματά τους να δούμε ποιοι είναι. Είπαμε αν έχουν αυτά που υπάρχουν αναμεσα στα πόδια, θα το κάνουν.Μακάρι, περιμένουμε.Επίσης να μας πουν και για το μέλλον της ομάδας βόλει.Θα πάρει νέο ΑΦΜ -χα χα-δώρο της ΕΣΑΠ; Θα γίνει ΑΕ όπως τους έταξε-χα χα-η ΕΣΑΠ; Θα γίνει ερασιτεχνικό το άθλημα όπως τους ξαναέταξε-χα χα χα-η ΕΣΑΠ;Ρε παιδιά που βρέθηκαν όλοι αυτοί οι απίθανοι; Ολοι, τρόπος του λέγειν, 3-4 μείνανε να επιμένουν να λένε ότι εκπροσωπούν τον Ηρακλή.Εκπροσωπούν μόνο τους εαυτούς τους λοιπόν , άντε και μερικούς οπαδίσκους που τους στηρίζουν.Ολοι αυτοί μαζί έχουν φτιάξει τον Ηρακλή των ονείρων τους.Μικρό και ασήμαντο για να μπορούν να τον ελέγχουν οι μικροί και ασήμαντοι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ