1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-02-2014 17:57

Ρεβάνς μέσω... Κυπέλλου

Η αυλαία της φάσης των «8» του Κυπέλλου ανδρών ανοίγει στην Αλεξανδρούπολη με τον Εθνικό να υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες το περασμένο 20ήμερο με την Ένωση να κερδίζει και τα δύο ματς (στην Αλεξανδρούπολη τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ και στην Γλυφάδα τον αγώνα για το β’ γύρο της Volleyleague).

Οι εβρίτες θέλουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις μέσω Κυπέλλου, ενώ ερωτηματικό παραμένει ακόμα για τον Σάκη Μουστακίδη η συμμετοχή του Ανδρέα Ανδρεάδη ενώ ο Γιώργος Παπάζογλου δεν θα αγωνιστεί (διάστρεμμα).

«Έχουμε ανοικτούς λογαριασμούς με την ΑΕΚ, αυτό είναι αλήθεια, όπως επίσης ότι και οι δύο ομάδες θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη και την πρόκριση στο Final 4», σχολίασε ο τεχνικός του Εθνικού.

Η ΑΕΚ άφησε πίσω της την ήττα από την Λαμία και σήμερα «πετάει» για την Αλεξανδρούπολη, με τον Άκη Φλαούνα να μην έχει αγωνιστικά προβλήματα. «Είναι τελείως ξεχωριστό παιχνίδι και για διαφορετικό θεσμό. Οι προηγούμενες αποδόσεις δεν διασφαλίζουν μελλοντικές...» δήλωσε με νόημα ο τεχνικός της Ένωσης και πρόσθεσε πως: «Η πίεση είναι προς τη γηπεδούχο ομάδα, η οποία θέλει να γυρίσει στα θετικά αποτελέσματα και θέλει να δείξει στον κόσμο της πως οι τελευταίες ατυχίες αποτελούν παρελθόν. 

Εμείς πάμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι και την πρόκριση. Πάμε να παίξουμε όπως και στο League Cup, να βγάλουμε ενέργεια, να παίξουμε ομαδικά γιατί εμείς δεν έχουμε μεγάλα ονόματα όπως άλλες ομάδες, είμαστε ομάδα και θέλουμε να το αποδείξουμε. Αφήσαμε πίσω την ήττα στη Λαμία, έχουμε δουλέψει για τον Εθνικό και πάμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε».

Το αυριανό πρόγραμμα:

Βόχας 19.00 ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - ΠΑΟΚ Κυριοπούλου-Γεωργουλέας Ακαρέπης
Ζηρίνειο 19.30 ΑΟ Κηφισσιά - Παναθηναϊκός ΑΟ Κουτσούλας-Ονόπας Ράπτης
Αιγίνιο 19.00 ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου - Ολυμπιακός ΣΦΠ Βασιλειάδης-Γεωργιάδης Κάλλης
Αλεξ/λης 18.30 ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ/λης - ΑΕΚ Μπαντιανίδης-Αβραμίδης Μιχελινάκης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ