1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-11-2013 12:58

On line προπονητικό σεμινάριο από το scienceweb.gr (video)

Η ιστοελίδα scienceweb.gr διοργανώνει On line σεμινάριο ατομικής προπόνησης και προπόνησης του λίμπερο για την Κυριακή (17/11). Ομιλήτρια θα είναι η Καρολίνα Μπαρζούκα  (Καθηγήτρια Προπονησιολογίας  της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών)  και συντονιστής θα είναι ο προπονητής, Κώστας Σωτηρόπουλος.
Αρχικά, η ομιλήτρια θα μιλήσει για την ατομική προπόνηση και τους παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη για την δημιουργία της, για τη διαδικασία μάθησης των δεξιοτήτων, τις μεθόδους και τις αρχές προπόνησης. Στη συνέχεια, θα παρουσιαστούν έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί τόσο στην αγωνιστική απόδοση του παίκτη Libero όσο και στη βιομηχανική ανάλυση των κινήσεων για διάφορες προσαρμογές. Η παρουσίαση θα συνεχιστεί με την ανάπτυξη και βελτιστοποίηση της ατομικής τεχνικής – τακτικής στις δεξιότητες της υποδοχής, της άμυνας και της πάσας (μηχανική δεξιοτήτων στη βασική τους μορφή – κινητικά χαρακτηριστικά, ατομική τακτική- εξάσκηση προσανατολισμού στο χώρο). Πληροφορηθείτε από την άνεση του σπιτιού σας, τόσο για τις αρχές και τις μεθόδους της προπόνησης αλλά και τους παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη για τη δημιουργία της ατομικής προπόνησης.

Το webinar κοστίζει 40 euro για περιηγητές, 32 euro για απλά μέλη, 25 euro για συνδρομητές, ενώ υπάρχει ειδική προσφορά στα 60 euro για ετήσια συνδρομή και webinar μαζί.

Διαθεσιμότητα θέσεων: 100

https://www.facebook.com/events/608710079170177/

εγγραφές εδώ
http://scienceweb.gr/web/?epl_event=webinar_24



Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ