1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-11-2023 16:26

Ο Άγγελος Μανδηλάρης στον δρόμο του Μίλωνα

Αίσθηση προκάλεσε η πρόκριση του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων στη φάση των «32» του CEV Cup καθώς μετά από χρόνια συνεχίζουν και οι 5 ελληνικές ομάδες μετά την ολοκλήρωση του Α προκριματικού γύρου των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., Π.Α.Ο.Κ., Παναθηναϊκός Α.Ο., Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων και Α.Ο.Π.Κηφισιά).
Η επόμενη αντίπαλος του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων είναι η αυστριακή SK Ζαντρούγκα Μπλέιμπουργκ. Πρόκειται για τη φιναλίστ του αυστριακού πρωταθλήματος 2022-23. Εχασε τον τίτλο από την Ίνσμπουργκ με νίκες 4-1 στους τελικούς.

Στην ομάδα της SK Ζαντρούγκα Μπλέιμπουργκ αγωνίζεται διαγώνιος ο Άγγελος Μανδηλάρης και συνολικά έχει στο ρόστερ της 8 μη αυστριακούς.

Οι ξένοι της είναι οι ο διαγώνιος Άγγελος Μανδηλάρης, ο Κουβανός ακραίος Μπράιαν Καμίνο Μαρτίνεζ, ο Κουβανός πασαδόρος Χούλιο Αλμπέρτο Γκόμεζ Γκάλβες, ο Λετονός κεντρικός Τζέκαμπς Τζένις, ο Oύγγρος κεντρικός Αλπάρ Σάμπο και ο Ούγγρος ακραίος Κριστόφ Χόρβαθ, ο Πορτογάλος κεντρικός Μιγκέλ Σιμφρόνιο, ο Καναδός ακραίος Αλεξάντερ Γκρεγκορτσικ.

Προπονητής είναι ο Μίκαελ Μουράουρερ.

Το ξεκίνημα της δεν ήταν το αναμενόμενο στο εφετινό πρωτάθλημα Αυστρίας καθώς έχει μόλις μία νίκη σε 5 αγώνες και είναι στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος και το προσεχές Σάββατο 4 Νοεμβρίου έχει κρίσιμο εκτός έδρας αγώνας με την Άμστετεν. Αντίθετα για το Κύπελλο Αυστρίας νίκησε εκτός έδρας την VC Mils με 3-0 και προχώρησε στην επόμενη φάση.

Έδρα της είναι το ορεινό και γραφικό Μπλέιμπουργκ στα νότια της Αυστρίας στα σύνορα με τη Σλοβενία που την περίοδο του Β παγκοσμίου πολέμου δοκιμάστηκε από εκτελέσεις αμάχων και αιχμαλώτων.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στη Νέα Σμύρνη 22 Νοεμβρίου με διαιτητές Ιοάνα Κριστίνα Φορτού (Γερμανία), Γκλόρια Σούτο Χιμένες (Ισπανία) και η ρεβάνς στην Αυστρία στις 29 του μήνα με διαιτητές Ντούσαν Πιτσλίκ (Τσεχία), Πιοτρ Κρολ (Πολωνία). Στο διάστημα αυτό ο Μίλωνας έχει ενδιάμεσα αγώνες πρωταθλήματος με τον Άθλο στη Νέα Σμύρνη και την Κηφισιά στο Ζηρίνειο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ