1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-10-2023 20:06

Με Μπλάνκο και Πάσκοβα στη Ρουμανία για την πρόκριση η Α.Ε.Κ.

Στη Ρουμανία βρίσκεται η γυναικεία ομάδα της Α.Ε.Κ., η οποία προετοιμάζεται για την πρόκληση απέναντι στην Βολουντάρι, στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «64» του Challenge Cup.
Η «Ένωση» θα αντιμετωπίσει την Βολουντάρι την Τετάρτη (18/10, 17.00) και χρειάζεται τη νίκη για να προκριθεί. Στο πρώτο γνώρισε την ήττα με 3-2 σετ και θέλει τη νίκη-πρόκριση, είτε με 3-1, είτε με 3-0. Εφόσον επικρατήσει με 3-2, τότε όλα θα κριθούν στο «χρυσό» σετ.

Στα θετικά για τον Γιουνούς Οτσάλ ότι θα έχει στη διάθεσή του τις Μπλάνκο και Πάσκοβα.

Ο Γιουνούς Οτσάλ μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε: «Πηγαίνουμε στο δεύτερο παιχνίδι γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι. Οι παίκτριές μου, έχουν παίξει τέτοιου είδους παιχνίδια πολλές φορές στην καριέρα τους. Ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν. Θα γυρίσουμε από τη Ρουμανία με τη νίκη».

Η Άννα Καλαντάτζε δήλωσε από την πλευρά της: «Την Τετάρτη αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο, ο οποίος μας έδειξε ότι δεν τα παρατάει. Έχουν το προβάδισμα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως τελείωσε κάτι. Είμαστε μαχητική ομάδα και θέλουμε να το αποδείξουμε. Πάμε στη Ρουμανία για την ανατροπή».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ