1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-10-2023 21:55

Ξεκίνημα στην Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ κόντρα στην πρωταθλήτρια Κύπρου

Η πρωταθλήτρια Κύπρου, Ολυμπιάδα Νεαπόλεως είναι το εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ στους 34 του Challenge Cup με το πρώτο ματς να διεξάγεται την Τετάρτη στο PAOK Sports Arena (11/10, 18.00).
Ο ανανεωμένος Δικέφαλος του Μπράνκο Ζάκοτς θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για να βρεθεί στην επόμενη φάση απέναντι σε μια ομάδα με αρκετούς γνώριμους καθώς προπονητής είναι ο Πολωνός Πάτρικ Φόγκελ (πρώην του Πανναξιακού), η πρώην αθλήτρια του Άρη Βερόνικα Χουντίμα και φυσικά η Μανωλίνα Κωνσταντίνου με την σπουδαία καριέρα και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στον αντίποδα η Μέγκαν Βίγκαρς η Βρετανή πασαδόρος του ΠΑΟΚ θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε στο περσινό δεύτερο μισό της σεζόν.

 «Ίσως χρειαζόμασταν λίγο περισσότερο χρόνο για να είμαστε απολύτως έτοιμοι, διότι αντιμετωπίσαμε κάποια μικρά προβλήματα στο παρελθόν, με ιώσεις και τραυματισμούς. Αυτό έκανε πολλές δύσκολες τις πιθανότητες να είμαστε στο 100% στην πρώτη επίσημη αναμέτρηση. Ελπίζω ότι θα μείνουμε ενωμένοι, και ο καθένας θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό, αν γίνουν αυτά θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα». δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Μπράνκο Ζάκοτς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ