1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-10-2023 20:48

Πρεμιέρα Ευρώπης για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Ολλανδική Τσβόλε (11/10, 17.00)

Τον πρώτο του φετινό επίσημο αγώνα δίνει ο Παναθηναϊκός στο κλειστό του Μετς, καθώς υποδέχεται την Ολλανδική Τσβόλε (11/10, 17.00 PAO TV). Το τριφύλλι ξεκινάει τη σεζόν με την φάση των «64» του Challenge Cup στοχεύοντας στη νίκη που θα του δώσει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στην Ολλανδία (18/10).

Η Τσβόλε την περσινή σεζόν στο Ολλανδικό πρωτάθλημα κατέλαβε την 3η θέση. Πρώτη διαιτητής θα είναι η Γαλλίδα Ματίλδη Τιλί και δεύτερος ο Τούρκος Κοράι Γιλμαζγκίλ.

Η αθλήτρια του «τριφυλλιού» Μάρετ Γκρότους που θα αντιμετωπίσει μία ομάδα από την πατρίδα της δήλωσε: «Είναι το πρώτο επίσημο ματς και μάλιστα είναι ευρωπαϊκό, οπότε είμαστε ενθουσιασμένες που ξεκινάμε έτσι τη σεζόν.

Η Τσβόλε είναι μια ομάδα με ταλαντούχες αθλήτριες από την Ολλανδία. Είναι καλές στην επίθεση. Είναι σημαντικό για εμάς να παίξουμε με τη δύναμή μας, την επίθεση, το μπλοκ και την άμυνά μας. Ανυπομονώ να αγωνιστούμε ξανά για τους φιλάθλους μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ