1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-02-2022 22:25

Κύπελλο γυναικών: Κλείνουν οι πρώτες θέσεις για το Final 4 με το ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΑΕΚ να ξεχωρίζει

Τα δύο από τα τέσσερα εισιτήρια του Final 4 του Κυπέλλου γυναικών θα βρουν κάτοχο αύριο (9/2) καθώς διεξάγονται οι πρώτοι αγώνες της 2ης αγωνιστικής της Γ' φάσης (προημιτελικοί).

Τα δύο επόμενα θα... εκδοθούν στις 16/2 και 23/2 με τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων Θέτις Βούλας-ΑΟ Λαμίας και Πανναξιακός--ΑΟ Θήρας.

Από τα δύο ματς που διεξάγονται αύριο ξεχωρίζει το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Οι πράσινες είχαν επικρατήσει με 3-0 στην έδρα της ΑΕΚ στον 1ο γύρο της Volley League γυναικών, ωστόσο ο Απόστολος Οικονόμου φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι το αυριανό δεν έχει καμία σχέση με εκείνον τον αγώνα.

«Είναι ένα ακόμη σημαντικό ματς για εμάς. Όταν έχεις στόχο να κατακτήσεις το Κύπελλο ξέρεις ότι πρέπει να τους κερδίσεις όλους είτε παίζεις εντός, είτε παίζεις εκτός έδρας. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, μια ομάδα φτιαγμένη για να παίξει τελικούς και έχει τους ίδιους στόχους με εμάς.

Περιμένω να γίνει ένα πολύ ισορροπημένο ματς κι όποιος επιβάλει την τακτική του θα κερδίσει», σχολίασε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού και συμπλήρωσε με νόημα: «Το αυριανό δεν θα έχει καμία σχέση με το ματς του Α' γύρου όπου είχαμε νικήσει στην έδρα της ΑΕΚ και πρέπει να παίξουμε στα όρια μας για να προκριθούμε».

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ομάδα της ΑΕΚ με τον Κώστα Αρσενιάδη από την πλευρά του να στέκεται στο βαθμό δυσκολίας της συγκεκριμένης αναμέτρησης, αλλά να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης και στη δική του ομάδα.

«Ήταν η δυσκολότερη κλήρωση που θα μπορούσαμε να είχαμε καθώς αντιμετωπίζουμε τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος που είναι και το το φαβορί του κυπέλλου, ενώ ο βαθμός δυσκολίας μεγαλώνει γιατί παίζουμε στην έδρα του.», είπε ο έμπειρος τεχνικός και συμπλήρωσε:
«Το ότι ο ΠΑΟ προέρχεται από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του δεν είναι καλό για εμάς καθώς θα ρίξει το βάρος του στις εγχώριες διοργανώσεις και ειδικά σ' αυτό το νοκ άουτ ματς.

Από την πλευρά μας έχουμε κάνει μία πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής και θέλουμε να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Μας αρέσουν αυτού του είδους τα παιχνίδια αν και γενικά είμαστε μια ομάδα που σε κάθε ματς προσπαθεί και παίζει στο 100%».

Στο άλλο ματς που θα διεξαχθεί αύριο ο Αίας Ευόσμου υποδέχεται τον Ηλυσιακό, 20 ημέρες περίπου μετά το ματς πρωταθλήματος όπου η αθηναϊκή ομάδα είχε επικρατήσει με 3-2.

Αμφότεροι έχουν ως βασικό στόχο την παραμονή τους στην κατηγορία, ωστόσο η παρουσία τους σ' ένα φάιναλ φορ Κυπέλλου από μόνη της αποτελεί ένα τεράστιο κίνητρο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αναμετρήσεων:

Κύπελλο Γυναικών - Γ’ Φάση, 2η αγωνιστική

Τετάρτη 9/2/2022 Αγίου Θωμά, 15:00, Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΕΚ

Διαιτητές: Γεροθόδωρος – Κυριοπούλου Επόπτες: Σπίγγου - Παπαγιαννόπουλος Γραμματεία: Τάλαρου Παρατηρητής: Πέρρος

Ευόσμου, 18:00, ΑΠΣ Αίας - ΑΟ Ηλυσιακός Διαιτητές: Βασιλειάδης – Σταυριανίδης Επόπτες: Λούμσι - Καπλάνης Γραμματεία: Χατζηγεωργίου Παρατηρητής: Μιχελινάκης

Τετάρτη 16/2/2022

Γ. Γεννηματάς, 18:00, ΑΣΠ Θέτις - ΑΟ Λαμίας 2013

Τετάρτη 23/2/2022 ΔΑΚ Νάξου 19.00: Πανναξιακός ΑΟΝ - ΑΟ Θήρας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ