1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-07-2014 16:03

Νέα μπάλα και πράσινες φανέλες τα λίμπερο

Η κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ για την σεζόν 2014-2015 που πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου, σηματοδοτεί μία νεά εποχή για το Ευρωπαϊκό βόλεϊ.

Όπως είχε ήδη ανακοινωθεί εκείνο το βράδυ, όλοι οι αγώνες θα διεξάγονται με μία συγκεκριμένη μπάλα MIKASA MVA200CEV. Ωστόσο η κιτρινοπράσινη μπάλα είναι μία από τις μικρές καινοτομίες που αποφάσισε η CEV. Συγκεκριμένα, όλα τα λίμπερα θα φοράνε πράσινες φανέλες, αναξαρτήτως το χρώμα της εκάστοτε ομάδας.

Ο πρόεδρος της CEV Άντρε Μέιερ θέλει να βάλει και την τεχνολογία στο άθλημα, κάνοντας το ελκυστικότερο. Με αυτά στο μυαλό του, ο ισχυρός άνδρας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ μπορούν να κάνουν αίτηση για να χρησιμοποιούν το video challenge system σε όλα τα παιχνίδια. Επίσης θα μπορούν  δεύτερος διαιτητής και η γραμματεία να επικοινωνούν με τον πρώτο μέσω ενός συστήματος ασύρματης επικοινωνίας (ακουστικό) για καλύτερη συνεννόηση.

Όλες αυτές οι αλλαγές έχουν ένα και μοναδικό σκοπό, όπως δήλωσε και ο Άντρε Μέιερ: «Θέλουμε να εξελίξουμε το βόλεϊ όπως εξελίσσονται και τα άλλα αθλήματα. Σκοπός μας είναι μέσω της τεχνολογίας να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο άθλημα και να τραβάει την προσοχή των φιλάθλων».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ