1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Στην Αττάλεια της Τουρκίας στις 5/5 (Κυριακή του Πάσχα)  θα διεξαχθούν οι Super Finals του Τσάμπιονς Λιγκ για Άνδρες και Γυναίκες, σύμφωνα με απόφαση της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.
Η ιταλική Τρεντίνο και η πολωνική Γιαστρέμπσκι Βέγκιελ έχουν προβάδισμα για πρόκριση στους τελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ μετά τις νίκες που σημείωσαν στους πρώτους αγώνες της ημιτελικής φάσης. Η Τρεντίνο στον ιταλικό εμφύλιο νίκησε την Κουτσίνε Λούμπε Τσιβιτανόβα με 3-1 (25-17, 16-25, 25-18, 25-23).
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιέλ Καστελάνι δήλωσε για την ήττα στην Τουρκία:
Αγώνα της χρονιάς που τον χαρακτήρα «τελικού» θα δώσει την Τετάρτη (17/1) στην Τουρκία ο Ολυμπιακός.  Οι «ερυθρόλευκοι» Κυπελλούχοι Ευρώπης, κάτοχοι του Challenge Cup, στις 19:00 (COSMOTE SPORT 6HD), θα αντιμετωπίσουν την Ζιράτ Μπανκ στην Άγκυρα, για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, με στόχο την πρόκριση στον επόμενο γύρο.
Δείτε τα Highlights της νίκης του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων επί της Ναντ με 3-2 σετ σε περιγραφή του Γιώργου Μπιτσικόκου στο Cosmote Sport 9 H.D.
Highlights της τεράστιας νίκης του Ολυμπιακού επί της ZAKSA με 3-0 σετ για τον Α όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ (vid)
Μπορεί ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο να έκλεψε τις εντυπώσεις από την σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί της ΖΑΚΣΑ για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως αυτό το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να έρθει (και με τον τρόπο που ήρθε) χωρίς τη συμβολή του Δημήτρη Τζούριτς και του Ραφαήλ Κουμεντάκη.
Ο φοβερός ακραίος του Ολυμπιακού Σαλβαντόρ Ιντάλγκο τόνισε:
O προπονητής του Ολυμπιακού Ντάνιελ Καστελάνι δήλωσε για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού:
Ένα από τα πιο κρίσιμα ματς στην ιστορία του στα ευρωπαϊκά κύπελλα θα δώσει ο Ολυμπιακός στην έδρα του την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024. Δεν είναι μόνο το βαθμολογικό διακύβευμα αλλά και το γεγονός πως οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, κάτοχοι του  Challenge Cup και πρωταθλητές Ελλάδας θα υποδεχτούν την τρις πρωταθλήτρια Ευρώπης και θα έχουν την ευκαιρία να σημειώσουν μία ιστορική νίκη.
Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο Τσάμπιονς Λιγκ με εντυπωσιακή νίκη επί της Κνακ Ροζελάρε στο Βέλγιο και μάλιστα με 3-0 σετ που τον βάζει στο παιχνίδι της διεκδίκησης της 3ης θέσης του Α ομίλου που οδηγεί στα πλέι οφ του CEV Cup.
Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός στρέφει ξανά το ενδιαφέρον του στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και καλείται αυτή τη χρονική στιγμή να πετύχει την πρώτη του νίκη στον Α όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιέλ Καστελάνι δήλωσε για  την 'ηττα απο την Τουρκική ομάδα:
Ο Ολυμπιακός τα έδωσε όλα κόντρα στην Ζιράτ στο «Μελίνα Μερκούρη» όμως ηττήθηκε με 3-1 σετ από τους Τούρκους για την 3η αγωνιστική του Α' ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.
Μετά από σχεδόν 30 χρόνια ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τουρκική ομάδα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι ερυθρόλευκοι αφήνουν πίσω τους τα θλιβερά γεγονότα των τελευταίων ημερών και ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν την τουρκική Ζιράτ Μπάνκ για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακό για τα εισιτήρια των ευρωπαίκών αγώνων βόλεϊ Ανδρών-Γυναικών με Ροζελάρε και Νοβάρα.
Η τρις πρωταθλήτρια Ευρώπης και αντίπαλος του Ολυμπιακού στον Α όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ γνώρισε ήττα σοκ στην έδρα της από την Μπαρκόμ με 3-1 (25-23, 25-20, 22-25, 25-15).
Οι Πολωνικές και οι Τουρκικές ομάδες κέρδισαν στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ Βόλεϊ Ανδρών, ενώ η ιταλική Πιατσέντσα έχασε στην έδρα της.
Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στην έδρα της τρις πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ζάκσα Κιέντζερτζιν στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League, αλλά γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες με 3-1 (23-25, 25-20, 28-26, 31-29) σε αγώνα που είχε τον χαρακτήρα άτυπου Σούπερ Καπ Ευρώπης.
Με την απόλυτη δοκιμασία επιστρέφει ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 9 χρόνια. Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης θα δοκιμαστούν στην έδρα της τρις πρωταθλήτριας Ευρώπης Κιέντζενρτζιν Κόζλε την Τετάρτη (22/11) στις 19:00 (COSMOTE SPORT 6HD) σε αγώνα που θα μπορούσε να είναι και το Σούπερ Καπ Ευρώπης. Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Νταβίντ Φερνταντέζ Φουέντες από την Ισπανία και ο Ρίστο Στράντσον από την Εσθονία.
Η πρώτη αντίπαλος του Ολυμπιακού Κεντζιερζίν Κόζλε σημείωσε εύκολη εκτός έδρας νίκη για το πολωνικό πρωτάθλημα το Σάββατο. Νίκησε εκτός έδρας την ουραγό της βαθμολογίας Τσζαρνί Ραντόμ 3-0 (28-26, 25-21, 25-20), έπιασε τους 14 βαθμούς, διατηρήθηκε στην 4η θέση Η αποστολή του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για την πρώτη αποστολή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και η πρώτη αντίπαλος του Κεντζιερζίν Κόζλε σημείωσε εύκολη εκτός έδρας νίκη για το πολωνικό πρωτάθλημα το Σάββατο. Νίκησε εκτός έδρας την ουραγό της βαθμολογίας Τσζαρνί Ραντόμ 3-0 (28-26, 25-21, 25-20), έπιασε τους 14 βαθμούς, διατηρήθηκε στην 4η θέση και πλησίασε την Γκντάανσκ στην 3η θέση.και πλησίασε την Γκντάανσκ στην 3η θέση.
Eκτός από τη ZAKSA Κέντζιερτζιν που κατέκτησε το Σούπερ Καπ στην Πολωνία και μία ακόμα αντίπαλος του Ολυμπιακού στον Α όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ είναι υπερ πρωταθλήτρια.
Η ΖΑΚSA Κέντζερτζιν θα είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και θα είναι σημαντικό να δουν από κοντά οι φίλοι του καλού βόλεϊ μία από τις πιο δυνατές ευρωπαϊκές ομάδες που έχει στόχο ακόμα και τον τίτλο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στο Γκαλάτι της Ρουμανίας βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού όπου από αύριο Παρασκευή 10 Νοεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 12 του μήνα θα δώσει τρεις δύσκολους αγώνες για το μεγάλο στόχο της πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Σελίδα 1 από 28

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ