1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-03-2013 12:40

Ανάμεικτα τα συναισθήματα για τους συμμετέχοντες στο Φάιναλ-Φορ

Ο στόχος για όλους είναι κοινός. Η αφετηρία όμως διαφέρει για τη κάθε ομάδα. Οι τέσσερις φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ πηγαίνουν με ανάμεικτα συναισθήματα στο Ομσκ, για να διεκδικήσουν την ίδια κούπα..

Το φαβορί του τουρνουά, Ζενίτ Καζάν, επιβεβαίωσε τον ‘τίτλο’ του επικρατώντας της Ντιναμό Μόσχας με 3-1, εκτός έδρας, δείχνοντας σε πολύ καλή κατάσταση λίγα 24ωρα πριν τον μεγάλο ημιτελικό απέναντι στην Λοκομοτίβ Νοβοσιμπίρσκ. Η αντίπαλη πλευρά δεν έχει και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, καθώς ηττήθηκε με 3-1 από την Γκουμπέρνια έχοντας μπροστά της δυο εικοσιτετράωρα να ανασυνταχθεί για τον «εμφύλιο».

Από το έτερο ζευγάρι, η Πολωνική, Ζάκσα Κιέντζιερτζιν Κόζλε προέρχεται από την ήττα στα Πλέι οφ της PLusLiga, με 3-0 από την Γιαστρέμπσκι. Από την άλλη πλευρά η Ιταλική Κούνεο η οποία έχει τερματίσει στην 4η θέση του ιταλικού πρωταθλήματος, περιμένει υπομονετικά και προετοιμάζεται για το Φάιναλ-Φορ, καθώς ακόμα διεξάγωνται τα Πλέι Οφ στην Ιταλία για τις θέσεις 7-10.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ