1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-03-2015 15:25

Στοίχημα καριέρας για τον Αμποντάντσα στη μεγάλη κόντρα Φενέρ - Βακίφ

Παρακολουθείστε πλούσιο θέαμα από την laola1.tv του πρώτου αγώνα του 2015 CEV DenizBank Volleyball Champions League Γυναικών μεταξύ των ομάδων Βακίφ Μπανκ Κωνσταντινούπολης και της Φενερμπαχτσέ Grunding Kωνσταντινούπολης για τα πλέι οφ (φάση των 6), την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015 και ώρα 20.30 (Ελλάδος) από το εντυπωσιακό στάδιο Μπουρχάν Φελέκ της Κωνσταντινούπολης.

Οι τουρκικοί γίγαντες συναντιούνται στο πιο σημαντικό παιγνίδι της εβδομάδας. Η ομάδα της Vakit Bank πήρε την ρεβάνς από τους περσινούς χρυσούς νικητές της Champions League την ομάδα της Ντιναμό Kαζάν της Ρωσσίας στα πλέι οφ 12 αλλά οι ”Kίτρινοι Άγγελοι”  της Φενερμπαχτσέ θα είναι σκληρό καρύδι για τον δρόμο προς τον τελικό. Στα μεταξύ τους παιγνίδια η Vakif προηγγείται 3 – 0 της Φενερμπαχτσέ. 

Οι αγώνες του Final Four θα γίνουν στην πόλη Σετσίν στη Βόρεια Πολωνία στις 4 και 5 Απριλίου 2015. Στα παρασκήνια ο προπονητής της Φενερμπαχτσέ Μαρτσέλο Αμποντάντσα φέρεται να έχει υποσχεθει στη διοίκηση πως πως εάν δεν πάρει φέτος και τους τρεις τίτλους θα σταματήσει το βόλεϊ!

Γιώργος Γκολέμας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ