1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-01-2024 17:19

Challenge Cup γυναικών: Για το θαύμα στην Γερμανία ο ΠΑΟΚ (17/1, 20.30)

Για τον δεύτερο αγώνα της φάσης των «8» του CEV Women's Challenge Cup, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στη Γερμανία, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου και ώρα 20:30, την Βισμπάντεν.
Ο Δικέφαλος επιστρέφει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, καθώς προέρχεται από τη νίκη επί της Θέτιδας Βούλας με 2-3. Οι «ασπρόμαυρες» χρειάζονται «καθαρή» νίκη με 0-3 ή 1-3, και να κατακτήσουν το «χρυσό» σετ, ώστε να πάρουν την πρόκριση στους «4».

Απέναντί του, η Βισμπάντεν, η οποία μετά τον αγώνα στην Θεσσαλονίκη, γνώρισε ήττα με 0-3 από την Πότσνταμ, παραμένοντας στην έκτη θέση της Bundesliga.

Για τον δεύτερο αγώνα κόντρα στην Βισμπάντεν, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ντάρκο Ζάκοτς, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Δεν ήρθαμε εδώ για να παραδοθούμε άνευ όρων. Θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε για κάθε φάση. Μπορεί να αντιμετωπίζουμε προβλήματα με αρρώστιες, αλλά όσες είναι σε θέση να αγωνιστούν θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Πρώτος στόχος είναι να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας, να διορθώσουμε τα λάθη, και να παίξουμε πολύ καλύτερα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ