1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-11-2023 21:10

Challenge Cup: Να βρει ρυθμό μέσω Ευρώπης ο ΠΑΟΚ που υποδέχεται την Τσέχικη Πρόστεχοφ

Για τον πρώτο αγώνα της Φάσης των «32» του CEV Women's Challenge Cup, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στο PAOK Sports Arena, την Πρόστεχοφ, από την Τσεχία.
Ο Δικέφαλος, μετά την πρόκρισή του με δύο νίκες επί της Ολυμπιάδας Νεάπολης, συνεχίζει το ευρωπαϊκό του ταξίδι, βρίσκοντας στον... δρόμο του την Πρόστεχοφ, από την Τσεχία.

Το σύνολο του Ντάρκο Ζάκοτς, με την στήριξη του Κόσμου του, θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης, ενόψει της «ρεβάνς» στην Τσεχία.

Απέναντί του, η Πρόστεχοφ, η οποία την περσινή περίοδο τερμάτισε τέταρτη στο πρωτάθλημα Τσεχίας. Φέτος, στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές, έχει ισάριθμες νίκες, και βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς.

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Πρόστεχοφ, η αρχηγός της ομάδας, Ιωάννα Πολυνοπούλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Έχουμε μπροστά μας ακόμα μία ευρωπαϊκή πρόκληση, η οποία είναι πολύ σημαντική για εμάς, καθώς θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση. Αντιμετωπίζουμε μέσα στην έδρα μας έναν δυνατό αντίπαλο, και είμαστε έτοιμοι γι' αυτή τη πρόκληση. Θα δώσουμε το 100% μας για να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση, και χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου μας γι' αυτό».

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Βούλγαρος Ιβάν Μομίροφ και ο Βορειομακεδόνας Βλάτκο Ριστόφσκι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ