1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-12-2022 20:44

Γιάννης Καλμαζίδης: «Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η καλή μας υποδοχή»

 Aρκετά ικανοποιημένος απο την εμφάνιση και τη νίκη με 3-1 του Παναθηναϊκού κόντρα στη Νάντ, εμφανίστηκε ο προπονητής Γιάννης Καλμαζίδης, μετά τη λήξη του ματς με τις Γαλλίδες στον Αγ. Θωμά.

 Χαρακτηριστικά  ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε: «Θεωρώ ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι στο πρώτο μεταξύ μας ματς με τη Ναντ. Ξέρουμε πολύ καλά ότι το γαλλικό πρωτάθλημα έχει πολύ υψηλό επίπεδο και αυτή τη στιγμή η Ναντ είναι πρώτη άρα πρόκειται για μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Λειτουργήσαμε πολύ καλά στον τομέα μπλοκ άμυνα και αυτό μας βοήθησε σημαντικά για τη νίκη. Από κει και πέρα καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η υποδοχή για εμάς

. Όλα είναι αλληλένδετα μεταξύ τους ωστόσο όταν είναι καλή η υποδοχή μπορούν να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα σωστά. Εμείς θεωρώ ότι ακολουθήσαμε το πλάνο μας και πήραμε τον ρυθμό από τον παλμό που μας δόθηκε και πλέον προετοιμαζόμαστε για την ρεβάνς. Εκεί θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι το οποίο εμείς πάμε επίσης να νικήσουμε».

Η σούπερ ακραία του Παναθηναϊκού Αντόρα Ανάε τόνισε: «Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη ωστόσο ήταν το πρώτο ματς και πρέπει να δείξουμε την ίδια αποφασηστικότητα και στο δεύτερο ματς. Θεωρώ ότι το κλειδί ήταν ότι είχαμε τεράστια συγκέντρωση σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δεν ξεφύγαμε ποτέ από το πλάνο μας. Ο κόσμος μας είναι πάντα εδώ και μας βοηθάει πλέον κοιτάμε την ρεβάνς».

Σίριλ Βατανάρα (προπονητής Ναντ)  «Θεωρώ ότι στο πρώτο σετ κάναμε τα πράγματα που θέλαμε και μας βγήκαν ωστόσο από το δεύτερο σετ και μετά δεν κάναμε αυτά που θέλαμε. Δεν είχαμε την αμυντική λειτουργία που θέλαμε , κάναμε λάθη και έπαιρνε πολλούς πόντους ο αντίπαλος. Παρόλα αυτά εμείς εστιάζουμε από τώρα στην ρεβάνς που θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι μέσα στην έδρα μας. Θα δουλέψουμε τα λάθη που κάναμε και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ