1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-03-2022 00:33

Τσάλεντζ καπ Ανδρών: Η πρωτάρα Ναρμπόν σόκαρε τη Χάλκμπανκ και σήκωσε την κούπα!

Η Ναρμπόν έκανε μυθική ανατροπή στον δεύτερο τελικό του Τσάλεντζ καπ και κατάφερε στο χρυσό σετ να αρπάξει την κούπα από τα χέρια της Χαλκμπανκ, η οποία στον ημιτελικό είχε αποκλείσει τον Παναθηναϊκό με δύο νίκες.
Η Γαλλική ομάδα στην πρώτη της παρουσία στα ευρωπαϊκά κύπελλα, κατάφερε να ανατρέψει το 3-0 του πρώτου τελικού από την Τουρκική ομάδα, καθώς στο δεύτερο ματς στην έδρα της , ήταν σαρωτική, αιφνιδίασε τους αντιπάλους της με 3-1 (25-22, 22-25, 25-23, 25-19) και έστειλε το ματς στο χρυσό σετ.

Εκεί μετά από τρομερή μονομαχία και μεγάλες ανατροπές στο σκορ, η Ναρμπόν επικράτησε 21-19 και κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο. Πρώτος σκόρερ του δεύτερου τελικού ήταν ο Ρεμπί Μπασέρο με 26 πόντους ενώ MVP αναδείχτηκε ο πασαδόρος της Ναρμπόν, Ουριάρτε. Από τη Χαλκμπανκ που έχασε τη γη κάτω απο τα πόδια της, ξεχώρισε ο Αργεντίνος, Νικόλας Μπρούνο με 18 πόντους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ