1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-12-2021 19:50

Παναθηναϊκός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια των αγώνων των Γυναικών με τον Ερμή Οστάνδης

 Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια των αγώνων της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού  για το Challenge Cup και τη φάση των 16, κόντρα στον Ερμή Οστάνδης το διήμερο 14-15 Δεκεμβρίου στο Μαρούσι. Οι αγώνες μεταξύ των δύο ομάδων θα πραγματοποιηθούν στο κλειστο γυμναστήριο του Αγίου Θωμά την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου και την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου με κοινή ώρα εναρξης 15:30.

Τα εισιτήρια των δύο αγώνων κοστίζουν από 5 ευρώ έκαστο και μπορούν να τα προμηθευτούν ηλεκτρονικά από τη VIVA από τους ακόλουθους συνδέσμους:

https://www.viva.gr/tickets/sports/festivalpanathinaikos-ac-hermes-oostende

https://www.viva.gr/tickets/festival/sports/hermes-oostende-panathinaikos-ac/

Τα εισιτήρια των οργανωμένων εκδίδονται  μόνο μέσω του γραφείου μελών ενώ οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους στην είσοδο.

 Επίσης η διοίκηση του Παναθηναϊκού επισημαίνει  ότι "θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και η είσοδος στο γήπεδο επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του πιστοποιητικού νόσησης εντός έξι μηνών. Παρακαλείσθε να έχετε μαζί σας έγγραφο ταυτοποίησης (πχ ταυτότητα, διαβατήριο."

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ