1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-04-2018 15:00

Βερτσέσι: «Άξια στον τελικό Ολυμπιακός και Μπούρσα»

To εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο Βραζιλιάνος προπονητής της Μπούρσα Άντζελο Βερτσέσι  στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του πρώτου τελικού του Τσάλεντζ Καπ γυναικών


 «Είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε στον τελικό και που θα παίξουμε ενάντια σε μία πολύ καλή ομάδα. Αξίζουμε και εμείς και ο Ολυμπιακός να είμαστε στον τελικό. Ελπίζω να το διασκεδάσουν όσοι παρακολουθήσουν τους αγώνες και εύχομαι καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες».

Νιλάι Κάραγκατς (Μπούρσα): «Είμαστε ευτυχισμένες που βρισκόμαστε εδώ. Όταν ξεκίνησε η σεζόν είχαμε ως στόχο την παρουσία μας στον τελικό του Challenge Cup και είμαστε χαρούμενες που τον πετύχαμε. Ο Ολυμπιακός είναι μαχητική ομάδα και είμαι σίγουρη ότι θα γίνουν δύο πολύ δυνατά παιχνίδια ανάμεσα σε δύο καλες ομάδες. Αν και δεν ήμουν πέρυσι στην ομάδα, οι περσινοί τελικοί θα μας βοηθήσουν και φέτος. Όλοι στην ομάδα μιλούν για αυτούς και για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε στην Ελλάδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ