1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-04-2017 19:07

Ήρθε η ώρα για το ευρωπαϊκό

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τη σημαντικότερη στιγμή της ιστορίας του. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν αύριο στις 16.00 την ισχυρή Μπούρσα στην Τουρκία για να πραγματοποιήσουν το τελευταίο βήμα για την κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ.
 Με παρακαταθήκη την σπουδαία νίκη με 3-2 σετ στον πρώτο τελικό που διεξήχθη στο κατάμεστο Ρέντη, ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να γράψει άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του Συλλόγου.

Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει πολλά τρόπαια σε όλα τα αθλήματα, ωστόσο λείπει η διάκριση στο βόλεϊ γυναικών. Φέτος λοιπόν ζει ένα όνειρο και θέλει να το φτάσει μέχρι το τέλος.  Η ομάδα του Κοβάτσεβιτς χρειάζεται τη νίκη, με οποιοδήποτε σκορ για να κατακτήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο ενώ σε περίπτωση ήττας με 3-2 ο αγώνας θα κριθεί στο χρυσό σετ. Διαφορετικά με ήττα 3-0 ή 3-1 ευνοείται η αντίπαλος των «ερυθρόλευκων». Η ομάδα του Ολυμπιακού, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής (14/4), με προπόνηση στο γήπεδο της Μπούρσα και είναι έτοιμη για το μεγαλύτερο ραντεβού.

Το «Cengiz Göllü Volleyball Hall» αναμένεται να γεμίσει με 2000 Τούρκους φιλάθλους ενώ οι διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Νίκολας Χέκφορντ (Αγγλία) και Ντανίτσα Βικτορίνι (Σλοβακία).

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Άνα Λαζάρεβιτς, Ναντζέγια Μαλασάϊ, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ζένια Τσίμα, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Αρετή Τέζα, Μελίνα Εμμανουηλίδου.

Στην Μπούρσα αγωνίζονται οι:  Αϊλίν Σαριόγλου,  Κερέν Τσιχάν, Γιαρέν Χατίπογλου, Φατμά Γιλντιρίμ, Ιπέκ Σορόγλου, Οζγκέ Κιρντάρ, Μερβέ Τανίλ, Τζόις Γκόμες Ντα Σίλβα, Νικαλίνα Μπασνάκοβα, Ιβάνα Πρόκοπιτς, Νουράν Ινσέ, Μερβέ Ικμπάλ Αλμπαϊράκ, Ντόρα Χόρβατ.

Media







Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ