1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-04-2017 23:45

Ντε Μπραντ: «Δεν με εξέπληξε η ανατροπή του Ολυμπιακού»

Ο τεχνικός της Μπούρσα Γιαν Ντε Μπραντ δήλωσε για την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό στον πρώτο τελικό του Challenge Cup:
«Το ότι χάσαμε 3-2 μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι και πήραμε τα δύο πρώτα σετ. Στο τέταρτο σετ είχαμε ευκαρίες να πάρουμε καθαρή νίκη όμως τα πράγματα θα μποορύσαν να είναι και χειρότερα να χάναμε δηλαδή με 3-1 ή 3-0 και να είχαμε περισσότερη πίεση. Τώρα πρέπει απλά να νικήσουμε στην έδρα μας. Δεν μου έκανε έκπληξη η αντίδραση του Ολυμπιακού γιατί είναι μία ομάδα που δεν εγκαταλείπει ποτέ. Στην ρεβάνς δεν θα έχουμε πίεση πρέπει όμως να παίξουμε καλύτερα και να νικήσουμε».

Σορόγκλου: «Εκπληκτική η ατμόσφαιρα του κόσμου»

«Κάναμε δύο πολύ καλά πρώτα σετ όμως αυτό όπως φάνηκε δεν ήταν αρκετό για να πάρουμε την νίκη. Πρέπει να ομολογήσω ότι η ατμόσφαιρα που δημούργησαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ήταν εκπληκτική. Όμως και στο δικό μας γήπεδο θα έχει όμορφη ατμόσφαιρα και εκεί θα έχουμε μία ακόμα ευκαιρία για να φτάσουμε στην κατάκτηση του τροπαίου. Σας περιμένουμε στην Προύσα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ