1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-03-2017 19:20

Στιγμές... δόξας αύριο στο Ρέντη

Άλλη μια ευρωπαϊκή πρόκληση έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός. Ο Κυπελλούχος Ελλάδος θα υποδεχθεί αύριο (19.00) στο κλειστό του Ρέντη την ρωσική Γενισέι Κράσνογιαρσκ στο πλαίσιο  των ημιτελικών του Τσάλεντζ Καπ γυναικών.  Οι «ερυθρόλευκες» χρειάζονται τη νίκη που θα τους δώσει το πλεονέκτημα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού (2/4, 13.00).
Σε μια εντυπωσιακή ευρωπαϊκή πορεία, ο Ολυμπιακός έχει φτάσει δύο βήματα από τον τελικό. Η διοίκηση κάλεσε τον κόσμο  να γεμίσει το κλειστό του Ρέντη για να βοηθήσει τις αθλήτριες να κάνουν άλλη μια υπέρβαση.

«Ο Θρύλοςείσαι εσύ… Για αυτό να είσαι εκεί!

Για ένα γεμάτο Ρέντη!

Για να υποστηρίξουμε τον Ολυμπιακό!

Για να ανταμείψουμε την ομάδα μας για τη φετινή της προσπάθεια!

Για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε!», αναφέρει.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη αποκλείσει την κάτοχο του τροπαίου CSM Βουκουρεστίου, την τουρκική Τσανακάλε και την βελγική Αστερίξ.

Η Κράσνογιαρσκ ωστόσο είναι ακόμα πιο δυνατή ομάδα, παρά την απειρία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έχει αποκλείσει την Μαρίνα Καστέλα και την Οστράβα, ενώ στον πρώτο γύρο κληρώθηκε με τον Πανναξιακό που αποσύρθηκε. Για πρώτη φορά στην ιστορία της έφτασε στα ημιτελικά του ρωσικού πρωταθλήματος, αλλά γνώρισε δύο ήττες από την Ντιναμό Μόσχας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ