1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-12-2016 17:01

Νίκη στο παγωμένο Κόσοβο για την Κουντουρά, ήττα για την Παπαφωτίου

Με τον 1,5 πόδι στην επόμενη φάση του Challenge Cup γυναικών είναι η Βάσας της Έλενας Κουντουρά, μετά την εκτός έδρας νίκη της ομάδας της επί της KV Skenderaj από το Κόσοβο.

Το παιχνίδι έγινε σε ένα παγωμένο γήπεδο (περίπου 10 βαθμούς κελσίου) που δυσκόλευε πολύ τις αθλήτριες. Η Βάσας στο πρώτο σετ έμεινε πίσω στο σκορ με 10-4 μέχρι να πάει η διεθνής πασαδόρος στο σερβίς.

Η Έλενα Κουντουρά με εννέα συνεχόμενα σερβίς διέλυσε την υποδοχή της KV Skenderaj, πέτυχε 3 άσσους και έφτασε το σκορ στο 10-12 ανεβάζοντας την ψυχολογία των συμπαικτριών της που πίστεψαν στη νίκη, ανοίγοντας τον δρόμο για την τελική επικράτηση

Η Ελληνίδα πασαδόρος πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και μοίρασε το παιχνίδι εξαιρετικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι 4 αθλήτριες της Βάσας είχαν διψήφιο αριθμό πόντων ενώ και η Κουντουρά τελείωσε τον αγώνα με 7 πόντους (2/2 επιθ. 4 άσσους, 1 μπλόκ).

Με το αριστερό η Παπαφωτίου

Αντίθετα, η Μιλούζ της Αθηνάς Παπαφωτίου δεν τα κατάφερε απέναντι στην Asterix Avo Beven από το Βέλγιο.

Η γαλλική ομάδα υπέστη εντός έδρας ήττα με 3-1 (25-19, 19-25, 25-20, 25-19) και πλέον χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 στο Βέλγιο έτσι ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση στο χρυσό σετ. Η Ελληνίδα πασαδόρος είχε 2 πόντους με 2/7 επιθέσεις.

Σύμφωνα μάλιστα και με την κλήρωση της CEV στην επόμενη φάση των 16, εφόσον προκριθούν, θα βρεθούν αντιμέτωπες η Κουντουρά με την Παπαφωτίου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ