1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-12-2016 07:04

Λύγισε από την Γαλατασαράι ο Παφιακός του Ασπιώτη

Κερδίζοντας το πρώτο σετ  ο Green Air Παφιακός έβαλε τις βάσεις για να πετύχει το απόγευμα της Τρίτης κάτι πολύ σπουδαίο στην σάλα Burhan Felek Voleybol Salonu της Κωνσταντινούπολης απέναντι στην Γαλατασαράι στο πλαίσιο του Challenge Cup Ανδρών. Ωστόσο, η κυπριακή ομάδα λύγισε μετά το πρώτο σετ και ηττήθηκε από τους Τούρκους με 3-1.
Η πρόκριση δυσκόλεψε πάρα πολύ αφού στον επαναληπτικό της Πέμπτης πάλι στο ίδιο γήπεδο ο Green Air Παφιακός χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 για να οδηγήσει την πρόκριση στο χρυσό σετ.

Από τον Παφιακό ξεχώρισαν οι Ασπιώτης με 15 και ο Ευσταθίου με 11 πόντοι.

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την Πέμπτη 08 Δεκεμβρίου 2016 στις 17:00 πάλι στο Burhan Felek Voleybol Salonu της Κωνσταντινούπολης με γηπεδούχο την Γαλατασαράι.

Τα σετ: 1-3 (25-20, 13-25, 15-25, 16-25)

ΠΑΦΙΑΚΟΣ (Μ. Γκρίσιτς): Ευσταθίου, Χρυσοστόμου, Βερίσιμο, Μίλεφ, Τσαγγαρίδης, Ασπιώτης – Λίμπερο: Aντωνίου – Αλλαγές: Aνδρέου.
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (Οζμπέι): Κισάλ, Αιντίν, Ακσεκερ, Μπάρτμαν, Κοτς, Τουια, -Λίμπερο: Ακβάζογλου. – Αλλαγές: Γιουσέλ, Ουλού, Λακουμτζού

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ