1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-12-2014 16:48

«Θα κάνουμε τουλάχιστον δύο μεταγραφές»

Αποφασισμένη να ενσχύσει την ομάδα του Παμβοχαϊκού για να διεκδικήσει μέχρι τέλους την είσοδο στα ημιτελικά του πρωταθλήματος είναι η διοίκηση του συλλόγου του Βραχατίου.
Δια στόματος του Γερμανού προπονητή Μίκαελ Μέρτεν υπάρχουν πλάνα για περισσότερες από δύο μεταγραφικές κινήσεις: «Η ομάδα χρειάζεται να πάρει τους 3 βαθμούς και στον αγώνα με τον Άρη ώστε να κλείσουμε στους 18 βαθμούς. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να προλάβουμε την πρώτη 4αδα και υπάρχουν συζητήσεις με τη διοίκηση για να καλυφθούν τα κενά του Τσουκ και του Βούλιν. Ίσως και να γίνουν περισσότερες από δύο μεταγραφές», είπε στο volleynews.gr ο Μέρτεν.

5 σχόλια

  • Comment Link petros-depeche Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014 13:57 posted by petros-depeche

    φιλε παναθα ,θα συμφωνησω με το παμβο φαν(το εχω γραψει και στο σαιτ της ομαδας μας).
    η ομαδα μας ειχε την ευκαιρια με το διπλο στην κυψελη και με το βατο πρόγραμμα που ακολουθουσε να τελειωσει τον πρωτο γυρο τεταρτη αλλα (εκανε γκελα με τον φοινικα).

    για να εχει ονειρα τετράδας πρεπει να κανει 2 νικες μεγαλες για να μην πω 3 ολυμπιακο - εθνικο εκτος - παοκ εντος!!! στις 3 πρωτες αγωνιστικες του β γυρου
    η 2 μεγαλες νικες και να παρει το φοινικα στη συρο για να ισοφαρισει .


    εγω ευχομαι να τις κανει ειδικα τον γαυρο και τον παοκ.

    μονο ετσι μπορει ,και χωρις να χασει καποιο παιχνιδι από τις λεγομενες ισοδυναμες η και χαμηλότερες ομαδες απ αυτόν.

    νομιζω η τετραδα είναι ολυμπιακος - παοκ εθνικος - κηφισια.(η κηφισια εχει ευκολο ξεκίνημα στον δευτερο γυρο)

  • Comment Link petros-depeche Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014 13:04 posted by petros-depeche

    "Ηταν ένας ματς που δε μας πήγε καλά. Είχαμε καίρια προβλήματα και ειδικά στη θέση του διαγωνίου. Δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Το ίδιο ισχύει και για τον άλλο ξένο μας, τον ακραίο μας που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και για αυτό πρέπει να σκεφτούμε και άλλες λύσεις."

    αυτες λοιπον ηταν οι δηλωσεις του κοουτς φιλε δον κιχωτη ,εγω και με σχολιο στο σαιτ της ομαδας παρολα αυτά ηθελα να μεινει ο κλαρουδας,αλλα εκανε λαθη .

    αυτος τους επελεξε τους συγκεκριμένους παικτες ,ο ιδιος τους αποκαθηλωσε και μαλιστα σε χρονικο σημειο που μπορουσε να αλλαξει μονο τον ένα ξενο ,πραγμα που σημαινει ότι αλλαζε τον ένα και κραταγε τον άλλο χωρις να τον εχει μεχρι την περιοδο των μεταγγραφων ,γιατι απλα τον ειχε "απορριψει".

    τον τσουκ επρεπε να τον ειχε παρει πιο γρηγορα χαμπαρι,οπως θα επρεπε να ειχε ζητησει να μεινει ο ντοκιτς.(μεγαλο σφαλμα του η μη επιλογή ντοκιτς)

  • Comment Link παναθα13 Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014 12:06 posted by παναθα13

    νωρις να λες οτι εχει τελειωσει η υποθεση τετραδα ακομη δεν εχει τελειωσει ο πρωτος γυρος πιστευω παμβοχιακος και παναθηναιος θα κοντραριστουν μεχρι τελους για τετραδα αν και η ομαδα μου στα τελευταια παιχνιδια παρουσιαζει μια καμψη στην αποδοση της λογω της κακης παρουσιας του διαγωνιου στα 2 τελευταια παιχνιδια ειναι τραγικος

  • Comment Link Δον Κιχώτης Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014 07:02 posted by Δον Κιχώτης

    2-11-2014 "Αλλαγές προανήγγειλε ο Κλαρούδας".

    Είναι κρίμα να είναι άνεργοι οι (καλοί) έλληνες προπονητές λόγω βλακείας των ελλήνων παραγόντων.

    http://volleynews.gr/index.php/volleyleague-rm/pamvohaikos-men-rm/item/23218-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%B5-%CE%BF-%CE%BA%CE%BB%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%B4%CE%B1%CF%82

  • Comment Link pamvo fan Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014 17:06 posted by pamvo fan

    η τετραδα ,εχει χαθει κατά την γνωμη μου μετα την ηττα με τον φοινικα.(αν είχαμε νικησει φοινικα θα είχαμε τωρα 18 και θα θελαμε νικη με αρη για να παμε 21 οσους θα πιασει και η κηφισια λογικα και θα είμασταν εμεις τεταρτοι λογω νικης επι της κηφισιας).

    παρολα αυτά ,αν πιστευουν στην ομαδα ότι μπορει να τα καταφερουν ,θα ειμαστε μαζι τους από την κερκιδα.

    αλλα θελω να σχολιασω ,καποια ονόματα που διαβασα ,σε άλλο σαιτ.

    η ομαδα κατά την γνωμη μου πρεπει να πορευθεί με βασικο ασπιωτη καθως εδειξε ότι μπορει να σηκωσει το βαρος.(αρα πολύ καλη σκεψη να αποκτηθεί σαν δευτερος διαγώνιος ο παπαδοπουλος της λαμιας.)

    για κεντρικο θα διαφωνησω όμως ότι πρεπει να αποκτηθεί παικτης για βασικος(ειδικα αμερικανος που μεχρι να προσαρμοστει θα τελειωσει το πρωταθλημα μεγαλο παράδειγμα ο κλαρκ του ολυμπιακου)την δουλεια θα την κανουν καλα ο κανελλος και ο παπαδοπουλος και χρειαζεται καποιος ελληνας για τριτος κεντρικος.

    εγω νομιζω ,ότι χρειαζομαστε ένα πολύ καλο ακραιο,καλυτερο και του νεμεθ!!!!!!

    αυτά καλη χρονια ,καλη φωτιση σε ολους στην ομαδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ