1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-12-2014 21:49

Ξανά σε ευρωπαϊκή... τροχιά ο Πανναξιακός

Ένα νέο ραντεβού με την ευρωπαϊκή του ιστορία δινει αύριο στις 19.00 ο Πανναξιακος. Ο Ζόραν Κόβαζιτς και τα κορίτσια του υποδέχονται στη Νάξο την Ελβετική Νοσατέλ στον πρώτο αγώνα για την κύρια φάση των «32» του Challenge Cup. 

Ο Σέρβος τεχνικός έχει όλες τις αθλήτριες ετοιμοπόλεμες, με εξαίρεση βέβαια την Αφροδίτη Λαδένη, ωστόσο έχρισε τις αντίπαλους φαβορί.

«Έχουμε μπροστά μας μια νέα μεγάλη πρόκληση και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για τις ανάγκες αυτού του αγώνα. Προερχόμαστε από μια κακή εμφάνιση και μια βαριά ήττα στο ματς με τον Ολυμπιακό, για την οποία αποκλειστικός υπεύθυνος είμαι εγώ. Θεωρώ όμως ότι έχουμε αφήσει πίσω μας αυτό το ματς και έχουμε αφοσιωθεί πλήρως στο ματς με την Νοσατέλ. Η Ελβετική ομάδα είναι το φαβορί και πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα. Δεν ξέρω αν έχουμε 10% ή 20% πιθανότητες για να προκριθούμε, αλλά ξέρω ότι θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Η αποστολή της Νοσατέλ βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στο νησί της Νάξου με τον Βραζιλιάνο τεχνικό της Λουίζ Σόουζα να εμφανίζεται προετοιμασμένος για μία σκληρή μάχη.
«Ο Πανναξιακός όπως είδα και στα ματς με την Μινχάνσκα είναι πολύ καλή ομάδα. Σίγουρα έχω ξεχωρίσει την Τσέσλιαρ και την Τσβετάνοβα, αλλά γενικά είναι μία πολύ καλή ομάδα». Η ελβετική ομάδα έχει εμπειρία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στις οποίες αγωνίζεται εδώ και 5 χρόνια. Έχει στην σύνθεσή της 4 αμερικανίδες και μια Ιταλίδα αθλήτρια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ