1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-02-2024 18:17

Ολυμπιακός και Φοίνικας Σύρου ανοίγουν το χορό της 15ης αγωνιστικής

Με την αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και του Φοίνικα Σύρου θα ανοίξει την Κυριακή το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League. (γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη, 15η αγωνιστική, 11/2, 16:00, ΕΡΤ Flix Sports, Διαιτητές: Κυριοπούλου, Αντωνόπουλος).

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ολοκλήρωση της ευρωπαϊκής τους πορείας και την 5η θέση στο CEV Cup στρέφουν αποκλειστικά το ενδιαφέρον τους στις εγχώριες διοργανώσεις με στόχο τη διατήρηση των κεκτημένων στο πρωτάθλημα και διεκδίκηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αμεσος στόχος είναι η διατήρηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο και η πρωτοπορεία στη βαθμολογία. Για να το πετύχουν αναζητούν μόνο τρίποντο απέναντι στο Φοίνικα. Έχουν 36 βαθμούς, έναντι 35 του Παναθηναϊκού που ακολουθεί στη 2η θέση.

Πρόσωπο του αγώνα είναι φυσικά ο λίμπερο του Ολυμπιακού Βασίλης Καρασαββίδης ο οποίος μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου αγωνίζονταν στον Φοίνικα Σύρου.

Ο Βασίλης Καρασαββίδης δήλωσε: «Ο αυριανός αγώνας είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Στόχος είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Η Σύρος είναι μια καλή ομάδα. Διαχειριζόμαστε την κόπωση που υπάρχει, λόγω των αλλεπάλληλων αγώνων και ταξιδιών. Η προσοχή μας είναι στραμμένη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Συγκεντρωμένοι, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη».

Ο Φοίνικας βρίσκεται στην 7η θέση με 10 βαθμούς και «καίγεται» για βαθμούς που θα τον βγάλουν από τις τελευταίες θέσεις. Οι συριανοί έχουν και έναν αγώνα λιγότερο (με το Μίλωνα) και προέρχονται από θετικό αποτέλεσμα και συγκεκριμένα τη νίκη επί της Καλαμάτας.

Ο Απόστολος Πετσιάς δήλωσε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Μετά από μια σειρά τραυματισμών και ασθενιών όλοι οι παίκτες είναι ξανά όλοι μαζί στο γήπεδο. Προερχόμενοι από μια σημαντική νίκη με την Καλαμάτα είμαστε σε μια καλή φάση,με καλή ψυχολογία.Την Κυριακή παίζουμε απέναντι στον περσινό πρωταθλητή και γνωρίζουμε όλοι ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα,από την πλευρά μας και ως Φοίνικας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Σε 53 αγώνες πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες 39-14.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ