1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-01-2024 00:31

Ψάρρας: «Τεράστια καταξίωση αυτή η νίκη για την ομάδα»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Σάκης Ψάρρας δήλωσε για τη νίκη κόντρα στη Ναντ:

«Είναι τεράστια καταξίωση για αυτή την ομάδα. Θα μπορούσαμε να είχαμε κλείσει το ματς και με νίκη 3-1 σετ αλλά ας μην είμαστε πλεονέκτες και αχάριστοι. Πρέπει να υπερασπιστούμε αυτή τη μεγάλη νίκη. Είμαστε έτοιμοι για όλα ακόμα και για χρυσό σετ στη Γαλλία. Ότι και να γίνει θα τα παίξουμε όλα για την πρόκριση, ακόμα και αν νικούσαμε 3-0 σετ .

Ο Μίλωνας έχει μπει στις καρδιές των φιλάθλων και η παρουσία του σήμερα εδώ το αποδεικνύει. Τους ευχαριστούμε. Σημειώστε πως σήμερα αγωνιστήκαμε χωρίς τον Πολουγιάν και τη θέση του πήρε ο 18χρονος Νανόπουλος.

Συγχαρητήρια στον Νανόπουλο. Αυτό που έγινε στην τελευταία φάση με τον πόντο του λίμπερο Χανδρινού δεν έχει ξαναγίνει. Είχε έμπνευση και τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια και στον  Χανδρινό. Θα του τα ψάλω στην προπόνηση αύριο αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία...».

Ο πρωταγωνιστής της τελευταίας φάσης και MVP της 9ης αγωνιστικής της Volley League Άρης Χανδρινός είπε: «Είναι πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μας. Αυτό μετράει πάνω απ΄όλα. Μπορούσαμε να πάρουμε καθαρή νίκη αλλά δε μπορούσαμε να μην είμαστε ευχαριστημένοι με τη νίκη έσω και με 3-2. Θα προσπαθήσουμε να υπεραπιστούμε το αποτέλεσμα στη Γαλλία. Θα είναι δύσκολη η ρεβάνς.

Ο Μίλωνας δεν έχει φτάσει ποτέ έως εδώ και είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που τα καταφέρνουμε. Αυτά είναι παιχνίδια που έχουν άλλη αίγλη. Αν παίξουμε όπως μπορούμε και ξέρουμε θα καταφέρουμε να γράψουμε ιστορία και στη Γαλλία».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ