1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-10-2023 23:07

Στην Ελβετία ο Μίλωνας για την παρθενική του πρόκριση στα Κύπελλα Ευρώπης

Ραντεβού με την ιστορία έχει ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων καθώς μετά την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων αναζητά και την παρθενική του πρόκριση. Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 20:30 ώρα Ελλάδας θα δοκιμαστεί στην έδρα της Σόνενβερτ και καλείται να υπερασπιστεί το 3-1 του πρώτου αγώνα στη Νέα Σμύρνη.

Η ομάδα τoυ Σάκη Ψάρρα έκανε απόψε προπόνηση στο γυμναστήριο Betoncoupe Arena που ειναι η έδρα της Σόνενβερτ, στο καντόνι Solothurn δυτικά της Ελβετίας.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης στον πρώτο αγώνα νίκησε 3-1 σετ και για την πρόκριση της αρκούν και 2 σετ. Σε περίπτωση που ηττηθεί με 3-0 ή 3-1 σετ η πρόκριση θα κριθεί σε «χρυσό» σετ των 15 πόντων.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Ουκρανός Τίμοθι Πολουγιάν ο οποίος στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της Volley League έπαθε ελαφρύ διάστρεμμα. Ακόμα και σήμερα έκανε θεραπεία ώστε να δοκιμάσει απ΄ευθείας στον αγώνα για να παίξει.

Ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Σάκης Ψάρρας δεν υπολογίζει στο σκορ του πρώτου αγώνα και στην ομιλία του προς του αθλητές του ζήτησε να παίξουν για τη νίκη. «Ξέρουμε πως μας περιμένει ένα πολύ πιο δύσκολο ματς σε σύγκριση με τον αγώνα στην έδρα μας. Έχουμε την παρακαταθήκη της "καθαρής" νίκης στον πρώτο αγώνα αλλά δεν πάμε για να πάρουμε δύο σετ. Το έχω πει πολλές φορές. Οι προκρίσεις όλα κρίνονται στα δεύτερα ματς. Θέλουμε να μεγαλώσουμε τον σύλλογο στην Ευρώπη. Θέλουμε πολύ την πρόκριση. Δεν θεωρούμε πως είναι εύκολος ο αγώνας. Εχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για μία δοκιμασία. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση».

Η Σόνενβερτ νίκησε εκτός έδρας για το ελβετικό πρωτάθλημα. Επικράτησε της Λουκέρνης εκτός έδρας με 3-1 σετ. Τα σετ: 25-23, 19-25, 17-25, 24-26. Στη βαθμολογία του ελβετικού πρωταθλήματος η Σόνενβερτ προηγείται με 5 βαθμούς σε 2 αγώνες και ακολουθεί η Αμρισβίλ με 4 βαθμούς σε 2 αγώνες.

Διαιτητές θα είναι οι Ρομάν Μάρσνερ από την Τσεχία και Νίκολας Χεκφορντ από τη Μ.Βρετανία.

psarras-elvetia.jpgmilon-elvetia1.jpgmilon-elvetia.jpg

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ