1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-07-2015 14:25

Ο Κόβαζιτς επιστρέφει στη Νάξο!

Θα μπορούσε να είναι πρωταπριλιάτικη είδηση αλλά είναι αληθινή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του volleynews.gr o Ζόραν Κόβαζιτς που έκανε τον Πανναξιακό πρωταγωνιστή σε Ελλάδα και Ευρώπη και παραιτήθηκε για οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους αλλά και μετά από ρήξη με την διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής για τη Νάξο.

Στον Πανναξιακό έγιναν εκλογές χθες. Τα ηνία του συλλόγου αναλαμβάνουν και πάλι οι Γιώργος Γιαννάκης, Νίκος Βαφίας οι οποίοι άνοιξαν δίαυλο επικοινωνίας με τον Σέρβο.

Παρότι οι δύο παράγοντες είχαν έρθει σε ρήξη με τον Κόβαζιτς κυρίως για τις «εκρήξεις» που είχε ο Σέρβος, αναγνωρίζουν πως είναι κορυφαίος στη δουλειά του και πριν λίγες ώρες έκαναν επαφή μαζί του.

Ο Κόβαζιτς εξέφρασε την ικανοποίηση του για το ενδιαφέρον των παραγόντων του Πανναξιακού και είπε πως είναι έτοιμος να επιστρέψει εφόσον υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

Όλα δείχνουν πως ο Σέρβος θα επιστρέψει και πάλι στο νησί έχοντας ακόμα δυσκολότερο έργο αφού το μπάτζετ θα είναι μικρότερο αλλά οι στόχοι πάντα υψηλοί.

«Ακόμα και τότε που έφυγε ο Κόβαζιτς ποτέ δεν χαλάσαμε τις σχέσεις μας. Γνωρίζει και ο ίδιος πως τον θεωρουμε κορυφαίο προπονητή. Ελπιζουμε πως όλα θα πάνε καλά και μετά την αυτοκριτική που θα κάνουμε κι εμείς αλλά και ο ίδιος θα στήσουμε μία νέα και δημιουργική συνεργασία», είπε κορυφαίο στέλεχος της νέας διοίκησης του Πανναξιακού.

Ο Κόβαζιτς είχε παραιτηθεί αιφνιδίως στις 19 Ιανουαρίου και είχε πάει στην πατρίδα του. Είχε προηγηθεί έντονος διάλογος με παράγοντες του συλλόγου. Παρότι που ορισμένοι πίστευαν πως ο Κόβαζιτς είχε βρει άλλη ομάδα, ο Σέρβος είχε επικαλεστεί σοβαρούς οικογενειακούς λόγους. Δύο ημέρες αργότερα «έχασε» τη μητέρα του και από τότε δεν εργάστηκε σε άλλη ομάδα.

Στη Νάξο όλοι πίνουν νερό στο όνομα του αλλά πιστεύουν πως και ο ίδιος πρέπει να ρίξει νερό στο κρασί του ώστε να αποφευχθούν οι ακραίες καταστάσεις του παρελθόντως. Ο Κόβαζιτς είχε φύγει από τη Νάξο την παραμονή της αναχώρησης της ομάδας για τη Γαλλία για τη ρεβάνς με τη Λε Κανέ αλλά και το ντέρμπι πρωταθλήματος με τη Σαντορίνη. Ο Πανναξιακός κέρδισε και τους δύο αγώνες ενώ του είχε επιβληθεί και πρόστιμο από τη CEV επειδή δεν είχε προπονητή. Στη Νάξο θεωρούν πως το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχημένης πορείας της σεζόν 2014-15 ανήκει στον Κόβαζιτς.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ