1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-11-2014 07:19

Νικολάκης: «Η σημαντικότερη νίκη του Ολυμπιακού»

Ως τη σημαντικότερη στιγμή στην ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού χαρακτήρισε ο Γιάννης Νικολάκης τη νίκη επί της Γκενκ και την πρόκριση στη φάση των «16» του CEV Cup. Με δηλώσεις του στο volleynews.gr ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε:

«Είναι ίσως η σημαντικότερη στιγμή στην πορεία του Ολυμπιακού στα Κύπελλα Ευρώπης και η τρίτη εκτός έδρας νίκη που πετυχαίνουμε στα κύπελλα Ευρώπης. Ωστόσο οι δύο προηγούμενες με Παρί και Μπλιέσκο Μπιάλα δεν συγκρίνονται με αυτή την επιτυχία διότι αυτή τη φορά είχαμε χάσει στην έδρα μας με 3-0 σετ και ήρθαμε εδώ και πήραμε σερί τέσσερα σετ μαζί με το χρυσό σετ. Είναι ένα μικρό θαύμα των παιδιών που έδειξαν την αξία τους».

Που κρίθηκε η αγώνας;

«Ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος κι ας μην φαίνεται από το τελικό σκορ. Στο 1ο και στο 3ο σετ η βελγική ομάδα αντιστάθηκε, είχε και την έδρα αλλά οι παίκτριες μου ήταν αποφασισμένες και πίστεψαν στις δυνάμεις τους. Τα κορίτσια "πειράχτηκαν" μετά τις εντός έδρας ήττες με Παναθηναϊκό και Γκεντ. Έβαλαν το κεφάλι κάτω και συνέχισαν τη σκληρή δουλειά. Χαίρομαι που ακολούθησαν τη τακτική που είχαμε σχεδιάσει, έδειξαν πάθος και αφοσίωση και πήραν μία νίκη που θα μας τονώσει την ψυχολογία».

Υπάρχουν ελπίδες απέναντι στην Γαλατασαράι;

«Όπως αποδείχτηκε και απόψε τίποτα δε μπορείς να προεξοφλήσεις στον αθλητισμό και ειδικά στο βόλεϊ. Η ομάδα του Ολυμπιακού ξεκίνησε με πολλά προβλήματα τη σεζόν και σταδιακά θα δείξει ότι μπορεί να πετύχει πολλά. Η Γαλατασαράι είναι άλλο επίπεδο από την Γκενκ αλλά θα είναι τεράστια εμπειρία για όλους να αναμετρηθούμε μαζί της. Για την ώρα κρατάμε χαμηλούς τόνους. Έχουμε βαθιά ικανοποίηση για την πρόκριση, τονώθηκε το ηθικό της ομάδας και συνεχίζουμε με χαμηλούς τόνους τη δουλειά».

Ρεπό στη Γάνδη

Λόγω της 24ωρης πανεργατικής απεργίας όλες οι σημερινές πτήσεις έχουν ακυρωθεί και ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Παρασκευή. Έτσι οι παίκτριες του Ολυμπιακού θα απολαύσουν το ρεπό τους με βόλτα στη Γάνδη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ