1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-11-2014 22:34

Νικολάκης: «Άσχημη η ψυχολογία μας, θέλει υπομονή»

Ο Γιάννης Νικολάκης εμφανώς απογοητευμένος από την κατάληξη του αγώνα, έκανε λόγο για άσχημη ψυχολογία στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, ζήτησε υπομονή και τόνισε πως στην συνέχεια οι ερυθρόλευκες θα παρουσιαστούν καλύτερες.
«Μας στεναχωρεί ότι μόνο για ένα σετ μπορέσε η ομάδα να παλέψει και ο λόγος ήταν ότι έπρεπε να ρισκάρουμε στο σερβίς για να χαλάσουμε την γρήγορη ανάπτυξη της Γάνδης. Το βέλγικο πρωτάθλημα, χωρίς να είναι δικαιολογία είναι πολύ ποιοτικό, πολύ ομαδικό πράγμα που δεν το έχουμε ζήσει στην Ελλάδα. Τα παιδιά προσπάθησαν, θέλαμε αυτό το σετ για να μπούμε και στο παιχνίδι αλλά κυριότερο για να τονωθεί λίγο η ψυχολογία των κοριτσιών. Βιώνουμε μία κατάσταση από την αρχή της χρονιάς με πολλά προβλήματα αλλά το μήνυμά μου είναι ψυχραιμία, υπομονή γιατί στον αθλητισμό υπάρχουν όλα αυτά τα προβλήματα».

Για την ρεβάνς στο Βέλγιο: «Έχουμε την ρεβάνς σε 15 μέρες, πρέπει να δουλέψουμε, θα δούμε κατά πόσο είμαστε έτοιμοι. Συγχαρητήρια στα κορίτσια και στην Βλαχάκη η οποία με το καλημέρα κλήθηκε να καλύψει το κενό της Βέσοβιτς και δείχνει ότι πατάει γερά στα πόδια της. Θέλει υπομονή και είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα θα βελτιωθεί στη συνέχεια».

2 σχόλια

  • Comment Link κατρακύλα Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 21:33 posted by κατρακύλα

    Δλδ ο Ολυμπιακός με το ρόστερ που έχει δεν μπορεί να κοντράρει αυτή την ομάδα...????Μπράβο...Αλήθεια την Μπραμπόροβα πόσο την πληρώνουν...???!!!!

  • Comment Link volfan Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014 21:05 posted by volfan

    χώραγε η ράντι (και) φέτος κόουτς

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ