1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-02-2014 21:35

Κονσταντίνοφ: «Βοήθησε η... εκκλησία»

Αν το γήπεδο δεν ήταν άδειο, ίσως τελικά να ήταν ο Ολυμπιακός αυτός που θα έπαιρνε την πρόκριση στα ημιτελικά του CEV Cup όπως δήλωσε ο προπονητής της Νίζνι Νόβγκοροντ, Πλαμεν Κονσταντίνοφ

«Εγώ δεν περίμενα εύκολο ματς. Καταρχάς πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει πιο έμπειρους παίχτες από εμάς σε επίπεδο Ευρωπαϊκών αγώνων. Άμα δεν ήταν η... εκκλησία σήμερα μπορούσε να υπάρξει διαφορετικό αποτέλεσμα. Το καλύτερο είναι ότι αυτό το «μάθημα» τελείωσε ευχάριστα για μας στο τέλος. Νομίζαμε ότι το άδειο γήπεδο και το πρώτο σετ έχουμε πάρει την πρόκριση και απο κει και πέρα μπήκαμε σε μια δυσκολία που βγήκαμε από αυτήν μόνο στο χρυσό σετ. Αλλάξαμε δύο περιστροφές, μας βγήκαν τρία μπλοκ και τρείς καλές επιλογές στην επίθεση, εκεί πήραμε την διαφορά και τότε ήταν πιο εύκολο για μας γιατί έπρεπε ο Ολυμπιακός σε εκείνο το σημείο να ρισκάρει. Χτύπησαν τρία άουτ και εκεί κρίθηκε το ματς».
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ