1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-02-2014 13:05

Δημήτρης Καζάζης: «Μας... ένιωσαν οι Ρώσοι» (ήχος)

Cannot find volleynews.v2/MEN/OLYMPIAKOS/2013-14/novgorod-osfp folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/OLYMPIAKOS/2013-14/novgorod-osfp/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Toυ: Κώστα Ασημακόπουλου:
Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης μίλησε στο ραδιόφωνο του Sentra Fm 103,3 για την εμπειρία στη Ρωσία από την πρώτη αναμέτρηση με την Κουμπέρνια Νίζνι Νόβγκοροντ.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 3-0 και την Τετάρτη θα υποδεχτεί την ομάδα του Πλάμεν Κονσταντίνοφ στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη. Ο Καζάζης αναφέρθηκε ακόμα στο League Cup «Νίκος Σαμαράς» χαρακτηρίζοντας δίκαια την επιτυχία της ΑΕΚ, αλλά και στο ντέρμπι με την Κηφισιά την Κυριακή για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ.

«Η ομάδα μου στάθηκε πολύ καλά και με αξιοπρεπέστατα κόντρα στην Νίζνι Νόβγκοροντ. Παίξαμε αρκετά καλά σε μπλοκ – άμυνα, ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας αλλά υστερήσαμε στην επίθεση. Η Νίζνι Νόβγκοροντ είναι πανίσχυρη ομάδα. Έχει μπάτζετ 5 εκατομμύρια Ευρώ, δηλαδή, το δεκαπλάσιο από το μπάτζετ του Ολυμπιακού. Έχει καταπληκτικούς αθλητές. Η ομάδα μου στάθηκε καλά και ειδικά σε μπλοκ – άμυνα αλλά υστερήσαμε στην επίθεση που δεν περιμέναμε ούτε εμείς. Αν είχαμε στην επίθεση λίγο καλύτερα ποσοστά θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Θα περιμένουμε τη ρεβάνς στην έδρα μας. Αυτή η ομάδα που αντιμετωπίσαμε είναι εκτός ελληνικής πραγματικότητας. Οι πιθανότητες είναι υπέρ της ρωσικής ομάδας. Νιώσαμε τους αντιπάλους μας και μας ένιωσαν κι αυτοί. Αν πιάσουμε την ίδια απόδοση και έχουμε τον Γιορντάνοφ σε καλή μέρα όλα μπορούν να γίνουν. Το γήπεδο ήταν ωραίο και γεμάτο. Εκτός γηπέδου η θερμοκρασία ήταν -15 βαθμοί Κελσίου ενώ οι κλειστοί χώροι έχουν υψηλές θερμοκρασίες και όλο αυτό είναι πρωτόγνωρο για μας».

Για την επιτυχία της ΑΕΚ στο League Cup ο Δημήτρης Καζάζης είπε:

«Ένα άουτσάιντερ κατάφερε να πάρει τον τίτλο. Η ΑΕΚ ήταν η τρίτη τη τάξη στο φάιναλ-4 με βάση τη βαθμολογία των ομάδα. Θεωρώ πως ήταν δίκαιη επικράτηση της ΑΕΚ. Έγιναν ενδιαφέροντα παιχνίδια. Αξίζουν συγχαρητήρια στους προπονητές, στα παιδιά, στην ομάδα της ΑΕΚ. Οι παίκτες της ΑΕΚ έδειξαν ότι το ήθελαν, έδειξαν μεγάλο πάθος. Ο Εθνικός απογοήτευσε για δεύτερη χρονιά στη διοργάνωση, όπως και ο Φοίνικας που ήταν φαβορί στον τελικό. Το «θέλω» των παικτών της ΑΕΚ έκανε τη διαφορά. Ξεπέρασε όλες τις δυσκολίες. Αυτή τη επιτυχία βάζει την ΑΕΚ στο κλαμπ των ομάδων που διεκδικούν τίτλους. Σίγουρα θα είναι προς όφελος του ελληνικού βόλεϊ. Αυτό είναι ξεκάθαρο».

Για τον αγώνα με τον Α.Ο.Κηφισιάς την Κυριακή για το πρωτάθλημα ο Δημήτρης Καζάζης είπε:

«Η Κηφισιά είναι η πιο επικίνδυνη ομάδα του πρωταθλήματος. Είναι ομάδα που εάν βρεθεί σε καλή μέρα είναι ικανή να νικήσει οποιοδήποτε αντίπαλο κι αυτό το νιώσαμε στον Α΄ γύρο. Την υπολογίζουμε, την σεβόμαστε αλλά δεν την σεβόμαστε. Πρέπει να ξεπεράσουμε την κούραση του ταξιδιού, διότι μόλις γυρίσαμε από τη Ρωσία. Πρέπει να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης και δεν πρέπει να δώσουμε δικαίωμα στην Κηφισιά. Έχει παίκτες με καλή τακτική και πρέπει να έχεις υπομονή. Έχει καλή υποδοχή και πρέπει να έχουμε σταθερή τακτική».

Ο Δημήτρης Καζάζης αναφέρθηκε και στον υιό του Μιχάλη Καζάζη που αγωνίζεται στην ομάδα πόλο της Βουλγιαγμένης...

«Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο, αλλά επειδή ήταν ψηλός τον κέρδισε το πόλο. Δεν ήθελα να τον πιέσω να παίξει βόλεϊ. Χθες είχε και γενέθλια. Όταν έχω χρόνο παρακολουθώ τους αγώνες του στη Γλυφάδα».

 

Πηγή: sentragoal.gr

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ