1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-01-2014 16:51

Στράντζαλης:«Γιορτή ο αγώνας με την Μπιούλ»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Θανάσης Στράντζαλης σε δήλωσεις του ενόψει της αναμέτρησης με την ΤV Mπιούλ για το CEV Cup τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για το παιχνίδι γνωρίζοντας τις δυσκολίες της αναμέτρησης. Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε πως το παιχνίδι πρόκειται να είναι γιορτή για τον «Δικέφαλο» καθώς είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του που παίρνει μέρος σε προημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
«Ξεκινάμε μία δύσκολη αποστολή. Ξέρουμε τη δυναμική του αντιπάλου μας. Την έχουμε αναλύσει μέσα από πολλούς πρόσφατους αγώνες. H Mπιούλ μπορεί να μην έχει μεγάλη ιστορία στο ευρωπαϊκό βόλεϊ έχει πολύ μεγάλη δυναμική και τον ενθουσιασμό του πρωτάρη. Έχει στη σύνθεση της 5 ξένους και 2 Γερμανούς, όλοι τους πολλοί καλοί. Πιέζει πολύ στο σερβίς. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν πρέπει να έχουμε πίεση. Είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στα προημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης και για μας αλλά και για τους οπαδούς μας αναμένεται να είναι μια μεγάλη γιορτή».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ