1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
24-10-2013 14:40

Παπαφωτίου: «Πιστεύω στην ομάδα μου»

Έτοιμη για τη νέα πρόκληση της Τετάρτης παρουσιάστηκε η Αθηνά Παπαφωτίου, μετά τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Σβέσατ για το CEV Cup. Η νεαρή παίκτρια της «Ένωσης» μίλησε στο volleynews.gr :

«Εϊναι πάρα πολύ νωρίς για να κρίνουμε τις δυνατότητες μας, είμαστε μόλις στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Ακόμη προσπαθούμε να δεθούμε και να αποκτήστουμε ταυτότητα. Μακάρι να είχαμε περισσότερα παιχνίδια στα πόδια μας, αλλά τα γεγονότα μας έκαναν να ξεκινήσουμε με έναν ευρωπαϊκό αγώνα. Είναι πολύ σημαντικό που η σαιζόν άρχισε με νίκη, αλλά κατά τη γνώμη μου έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμη. Η αναμέτρηση της Τετάρτης θα είναι πιο δύσκολη, γιατί ο αντίπαλος θα μας γνωρίζει, όπως βέβαια κι εμείς, αλλά πρέπει να βρούμε καλύτερες λύσεις και να παρουσιαστούμε βιλτιωμένες για να κερδίσουμε.

Ξεκινήσαμε με 2-0, το οποίο έγινε 2-2. Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα. Κάποιες στιγμές παίζεις καλά εσύ, και κάποιες άλλες ο αντίπαλος. Για εμάς το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να πάρουμε το τάι μπρέικ. Προσπαθούμε να δουλέψουμε στην προπόνηση για να μην έχουμε σκαμπανευάσματα, αλλά νομίζω για αρχή είναι λογικό. 

Προσωπικά είμαι ικανοποιημένη από την εικόνα της ομάδας μου. Κυρίως από τη μαχητικότητα, και ότι δεν τα παρατήσαμε ακόμη κι όταν βρεθήκαμε να χάνουμε το τρίτο και το τέταρτο σετ. Για αρχή ήμασταν πολύ καλά και μέσα από τις προπονήσεις μπορούμε να βελτιωθούμε. Πιστεύω στην ομάδα μου και ότι μπορούμε να παίξουμε αρκετά καλύτερα. 

Ο αντίπαλος είναι μία καλή ομάδα, στα μέτρα μας. Έχει δύο με τρεις παίκτριες αρκετά καλές, τις οποίες αν δεν περιορίσουμε στο επόμενο παιχνίδι μπορούν να μας κάνουν ζημιά. Στόχος μας είναι να προσαρμόσουμε την τακτική και το παιχνίδι μας, ώστε να μπορέσουμε να τις κερδίσουμε». 

Φιορέλα Μάλο

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ