1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-03-2024 00:01

Final-4 Κυπέλλου Γυναικών LOCO (Τελικός), Όλγα Στράντζαλη, Μικαέλα Μλεΐνκοβα: «Θα τα δώσουμε όλα για το Κύπελλο»

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών (Κυριακή 10/3, 20:15, ΕΡΤ3) έχει αρχίσει καθώς απομένουν λιγότερο από 24 ώρες για το πρώτο σερβίς.

Για την ΑΕΚ αυτός είναι ο 5ος τελικός στην ιστορία της, αλλά για την Όλγα Στράντζαλη είναι ο πρώτος στην καριέρα της (επί ελληνικού εδάφους).

«Είμαστε πολύ χαρούμενες που βρισκόμαστε στον τελικό γιατί ήταν ένας από τους στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς», τόνισε αρχικά η διεθνής ακραία που ήταν η κορυφαία της ομάδας της στον ημιτελικό με τον Άρη και συμπλήρωσε:

«Παρόλα αυτά όταν φτάνεις τόσο κοντά στον τίτλο η δίψα μεγαλώνει, οπότε δεν συμβιβαζόμαστε μόνο με την συμμετοχή στον τελικό, αλλά θέλουμε να τον κερδίσουμε κιόλας. O Ολυμπιακός έχει πόσο καλή ομάδα είναι σ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και σίγουρα πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση αν θέλουμε να διεκδικήσουμε το Κύπελλο».

Για τον Ολυμπιακό αυτός είναι ο 11ος τελικός στην ιστορία του, με τις ερυθρόλευκες έχοντας χάσει τον πρώτο (3-1 από τον ΠΑΟ το 2010 στο Ρέθυμνο) μέτρησαν 9 συνεχόμενες επιτυχίες από το 2011 έως το 2019.
Ωστόσο αυτός είναι ο πρώτος ελληνικός τελικός για τη Μικαέλα Μλεΐνκοβα η οποία ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό.

«Είναι ένας τελικός Κυπέλλου, όλα μπορούν να συμβούν. Οπότε, χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση», σχολίασε η Τσέχα ακραία που μαζί με την Μίλιτσα Κούμπουρα ήταν οι μεγάλες πρωταγωνίστριες στην ανατροπή και τη νίκη επί του ΠΑΟ στον ημιτελικό, για να ολοκληρώσει λέγοντας:

«Και οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο, αλλά πιστεύω πραγματικά, ότι είμαστε στο σωστό δρόμο για να κάνουμε το τελευταίο βήμα σε αυτή τη διοργάνωση. Είμαι ενθουσιασμένη που θα παίξω αύριο, μακάρι να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας τον τίτλο εδώ, στο Λουτράκι».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ