1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-04-2013 19:51

Κόντρα στην Ρωσία για την 5η θέση!

Η Τσεχία γνώρισε την ήττα από την Ιταλία με 3-0 και η Εθνική Κορασίδων εξασφάλισε την 3η θέση στον Α΄όμιλο πίσω από την αήττητη Ιταλία και την Πολωνία που πέρασαν στα ημιτελικά και θα αντιμετωπίσουν την Σερβία και την Τουρκία αντίστοιχα. Αντίθετα η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Ρωσία για το θαύμα της πρόκρισης στην 6αδα που δίνει και θέση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Πριν από λίγο η Ιταλία νίκησε την Τσεχία 3-0 και αν η Σλοβενία νικήσει το Μαυροβούνιο θα περάσει 8αδα και θα αντιμετωπίσει την Γερμανία αφήνοντας την Τσεχία εκτός.
Μικρά μικρά από το Μπαρ
Περισσότερη ατμόσφαιρα ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, από κάθε άλλη φορά είχε από σήμερα το γήπεδο «Τοπόλιτσα», καθώς στις κερκίδες του αθλητικού «στολιδιού» του Μπαρ πέρα από τις ομάδες που συμμετείχαν από τις 30/3 στον Α’ όμιλο, προστέθηκαν την Πέμπτη και οι αποστολές των ομάδων του Β’ ομίλου, που διεξήχθη στο σερβικό Κλάντοβο, Τουρκία, Σερβία, Γερμανία.

Και ενώ το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κορασίδων βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μπαρ, κάποιες φρόνιμες χώρες, φροντίζουν και μαγειρεύουν, πριν πεινάσουν! Συγκεκριμένα η Ομοσπονδία της Βραζιλίας, έχει απεσταλμένο στο Μαυροβούνιο έναν σκάουτερ, τον κ. Joan Louis Klein, προκειμένου να καταγράψει από τώρα κάποιες από τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν οι Κορασίδες της «σελεσάο» στο φετινό Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ταϋλάνδης. Παράλληλα όμως ο κ. Κlein δουλεύει εδώ και για λογαριασμό κάποιου πανεπιστημίου της χώρας του.

"Ταξίδι-αστραπή" από το Μπαρ μέσω Κωνσταντινούπολης στην Αθήνα αναμένεται να κάνει σήμερα Αμερικανίδα σκάουτερ, η οποία όπως μάθαμε στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων αθλητριών που θα δει στην Ελλάδα, βρίσκεται το όνομα της διεθνούς ακραίας του Βύρωνα, Μαρίας Γενιτσαρίδη.

Άντε μετά να μην… γίνεις προληπτικός! Όπως μάθαμε οι γονείς των διεθνών μας άσων που βρίσκονται εδώ και μέρες στο Μπαρ, μετά τη χθεσινή νίκη της Ελλάδας επί της Σλοβενίας, σήμερα το πρωί έκαναν ακριβώς ό,τι έκαναν και την Τετάρτη 3 Απριλίου, πριν έρθουν στο γήπεδο, για να μη… χαλάσουν τα γούρια!

Λίγες φορές πάντως έχουμε δει τον πολύπειρο τεχνικό της Εθνικής, Τάκη Φλώρο να πανηγυρίζει τόσο έξαλλα μία νίκη της ομάδας του, όπως τον είδαμε σήμερα έπειτα από το θρίαμβο επί της Πολωνίας. Ωστόσο, τη χαρά τους για την ελληνική επιτυχία δεν έκρυψαν και άλλες ομάδες, όπως η Σερβία και Τουρκία, που έσπευσαν να συγχαρούν τα μέλη της ελληνικής αποστολής.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ