1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-04-2017 15:48

Λαμπρούση στον Αθήνα 9.84: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα»

Η Τζίνα Λαμπρούση που με δικό της άσσο έδωσε την ιστορική πρόκριση στον Ολυμπιακό στον τελικό του Challenge Cup μίλησε λίγη ώρα μετά τον θρίαμβο στον 9.84 Αθήνα FM και τον Στέφανο Λεμονίδη. Η διεθνής κεντρική δήλωσε:

«Ξεκινήσαμε χαλαρά το παιχνίδι και γι'αυτό δεν μπορέσαμε να μπούμε στον ρυθμό του αγώνα στα δύο πρώτα σετ. Ήμασταν κακές σε όλες τους τομείς του παιχνιδιού και γι'αυτό ο αντίπαλος μας προηγήθηκε με 2-0. Στο τρίτο μεταμορφωθήκαμε εντελώς, βρήκαμε ρυθμό» είπε αρχικά η Λαμπρούση και συνέχισε:

«Αν και χάσαμε το τρίτο σετ ο καλός ρυθμός μας ακολούθησε και στο χρυσίο σετ. Προηγηθήκαμε με 8-4 αλλά οι ρωσίδες επέστρεψαν, ωστόσο η πίεση στο σερβίς έφερε τη νίκη».

Για τον άσσο της που έδωσε τη νίκη: «Έτυχε να είμαι εγώ αυτή που έκανα τον άσσο. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι η δική μου ενέργεια έφερε τον Ολυμπιακό στον τελικό μίας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία του».

Για τη τούρκικη Προύσα που πιθανότατα θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού: «Αντιμετωπίσαμε την Προύσα στην έδρα της τον Σεπτέμβριο και νικήσαμε. Βέβαια αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα, έχουν αλλάξει οι ομάδες. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη και γιατί όχι να μην κατακτήσουμε το τρόπαιο τώρα που φτάσαμε στον τελικό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ