1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-12-2015 20:33

Φόγιερ... και με τη βούλα στον Εθνικό

Μετά την απόκτηση του Νικολά Μιγιαΐλοβιτς, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης  προχώρησε σε άλλη μια μεγαγραφή ξένου παίχτη για καλύψει το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Ανέστη Δαλακούρα. Ο λόγος για την Γερμανό ακραίο Κέβιν Φόγιερ που όπως είχε προαναγγελθεί θα φοράει τη φανέλα των Εβριτών.

 

 

 Η ανακοίνωση

Μετά τα δυσάρεστα μαντάτα και την αναγκαστική απουσία για 8 περίπου εβδομάδες του αρχηγού μας Ανέστη Δαλακούρα – στον οποίο και ευχόμαστε ολόψυχα γρήγορη ανάρρωση και επάνοδο στα γήπεδα το συντομότερο - λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού του, διοίκηση και τεχνικό τιμ κινήθηκαν άμεσα για την καλύτερη δυνατή αναπλήρωση του κενού του διεθνή μας άσου.

Είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την σύναψη συνεργασίας με τον Γερμανό ακραίο με υποδοχή Κέβιν Φόγιερ. Γεννημένος στις 11 Οκτωβρίου του 1990 στο Ουμπερλινγκεν ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα Κονστανζ που έπαιρνε μέρος σε περιφερειακό πρωτάθλημα. Από εκεί μεταγράφηκε στους Young Stars, την ομάδα Νέων της VfB Φριντριχσχαφεν, η οποία αγωνίζονταν στην 2η εθνική κατηγορία. Το 2011 γίνεται ο ακραίος της ομάδα της Μπουντεσλίγκα Βουστερχαουζεν. Το 2013 μεταγράφεται στην νεοφώτιστη ομάδα της Μπουντεσλίγκα Κόμπουργκ. Το 2014 αγωνίζεται στο Ισραήλ και την Μακάμπι Χοντ χαΣαρόν, ενώ πριν από λίγους μήνες επιστρέφει στο Γερμανικό Πρωτάθλημα για να αγωνιστεί αγωνίζεται στην Ρότενμποργκ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ