1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-12-2015 20:49

Ντέρμπι... πρωταθλητών στη Θεσσαλονίκη

Το παραδοσιακό ντέρμπι μεταξύ του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ που θα γίνει στη Μίκρα και θα είναι τηλεοπτικό ξεχωρίζει από τους αγώνες της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» (12/12, 20.00, Διαιτητές: Δανιηλίδου, Γεωργιάδης, Novasports 3).
Ο Ηρακλής είναι ο πρωταθλητής της Α2 και ο ΠΑΟΚ ο νταμπλούχος της Volley League. Η αναμέτρηση βρίσκει τις δύο ομάδες σε διαφορετική τροχιά στόχων στο πρωτάθλημα αλλά αμφότερες προέρχονται από νίκες στην 8η αγωνιστική.

Ο «γηραιός» προέρχεται από το νικηφόρο 3-2 στο Χαλκιοπούλειο επί της Λαμίας και αναζητά την 3η νίκη του στο πρωτάθλημα και την πρώτη εντός έδρας.

«Ανεβασμένο ηθικό και συσπείρωση»

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός είπε: «Με την πρόσφατη νίκη μας στη Λαμία αναπτερώθηκε το ηθικό της ομάδας και ανακτήσαμε την χαμένη ψυχολογία. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι διαφορετικό αλλά είναι στην έδρα μας. Είναι μια ομάδα που κι αυτή έχει κάνει αλλαγή προπονητή, έχει μεγαλύτερο μπάτζετ και διαφορετικούς στόχους αλλά εμείς με τον κόσμο στο πλευρό μας θα παίξουμε καλό βόλεϊ και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο. Ευελπιστώ όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια στην έδρα μας ότι ο κόσμος θα είναι μαζί μας».

Ο ακραίος του Ηρακλή Αργύρης Μαυροβουνιώτης τόνισε: «Χρειάζεται να συσπειρωθούμε, να δείξουμε ομαδικό πνεύμα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να κάνουμε πράξη όσα μας έχει πει ο προπονητής μας, και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα ώστε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Περιμένουμε τον κόσμο, ξέρουμε ότι θα είναι δίπλα μας και εμείς θα δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας. Δουλεύουμε πολύ για να βγάλουμε το καλύτερο».

Με Καλμαζίδη, χωρίς Χιμένες

Ο ΠΑΟΚ με τον Γιάννη Καλμαζίδη και πάλι στον πάγκο του επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα κόντρα στην Ορεστιάδα και θέλει να χτίσει ένα νέο σερί που θα τον φέρει και πάλι σε επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας. Ο Κουβανός ακραίος Χαβιέ Χιμένες δεν θα αγωνιστεί καθώς θα εκτίσει την ποινή της δεύτερης και τελευταίας αγωνιστικής αποκλεισμού που του έχει επιβληθεί από τον αθλητικό δικαστή για το επεισόδιο στον αγώνα με τον Φοίνικα στη Σύρο.

Ο Δημήτρης Εφραιμίδης που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ηρακλή και φόρεσε την κυανόλευκη φανέλα δήλωσε: «Σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερο ματς για μένα αλλά θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο γιατί θα το πληρώσουμε. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάμε για τη νίκη που θα μας δώσει ώθηση για την πολύ δύσκολη συνέχεια».
Ο ακραίος του ΠΑΟΚ Πέτρος Πέτρογλου δήλωσε: «Μετά και τη νίκη με την Ορεστιάδα και τον ερχομό του νέου προπονητή έχει αλλάξει το κλίμα αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να δουλέψουμε πολύ τις επόμενες ημέρες», ενώ για το ματς με τον Ηρακλή σχολίασε: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Όλα είναι δύσκολα. Για αυτό χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και να περιορίσουμε τα λάθη μας. Ο Ηρακλής παίζει στην έδρα του και θα προσπαθήσει να μας πιέσει».

7 σχόλια

  • Comment Link Γιαννιτσά ΗΡΑ Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015 12:37 posted by Γιαννιτσά ΗΡΑ

    Οτι και να γράφετε η ιστορια της κάθε ομάδας δεν αλλάζει. Ο παοκ εχει πολλά ψωμιά ακομη να φτασει (αν ποτε φτασει) τους τιτλους και τις πορείες του Ηρακλη.

  • Comment Link Ηρακλάρα μου Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015 11:17 posted by Ηρακλάρα μου

    Θέλετε πολλές δεκαετίες για να φτασετε τον Ηρακλή. Τα πικρόχολα σχόλια δεν αλλάζουν την ιστορία κάθε ομάδας και τους τιτλους

  • Comment Link Γιαννιτσά ΗΡΑ Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015 10:47 posted by Γιαννιτσά ΗΡΑ

    Οι τιτλοι του Ηρακλή και οι πορείες του στην Ευρωπη δεν μειώνονται από κάθε είδους αρθρα που ειρωνεύονται την ομάδα. Ο παοκ εχει πολλα ψωμια ακομα για να φτασει (αν ποτέ φτάσει) τον Ηρακλή

  • Comment Link  Γιαννιτσά ΗΡΑ Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015 10:28 posted by Γιαννιτσά ΗΡΑ

    Οσο κι αν προσπαθείτε να μειώσετε τον Ηρακλή με τα κακοπροαίρετα αρθρα σας η ομάδα αυτή εχει διαπρέψει στην Ελλάδα και στην Ευρωπη. Ειστε μικροί και το αποδεικνύετε μέρα με την ημέρα

  • Comment Link lesma Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015 10:13 posted by lesma

    Κουρασατε παιδια...
    Τα ειπατε, τα ξαναειπατε, ενταξει.
    Τα καταλαβαμε, τα εμπεδωσαμε.
    Ακομα και οπαδοι τριτων ομαδων αντιδρουν και βαρεθηκαν τα ιδια και τα ιδια σε καθε τοπικ, σε καθε αρθρο, πριν και μετα απο καθε ματς, ο καλαιτζιδης, ο τσιργογιαννης, η πετοσφαιριση 2015, το μεταλλο, η καταντια, μπλα μπλα μπλα...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ