1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-12-2015 15:54

Δύο αγωνιστικές στον Χιμένες

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Χαβιέ Χιμένες, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα του ΠΑΟΚ στη Σύρο καθώς πεταξε ένα μπουκάλι στην εξέδρα. Ο Κουβανός τιμωρηθηκε με απoκλεισμό 2 αγωνιστικών, εκ των οποίων τη μία την έχει εκτίσει. Έτσι ο μοναδικός επιπλέον αγώνας στον οπόίο δεν θα αγωνιστεί ειναι ο αυριανός με τον Ηρακλή
Αναλυτικά:

O πρόεδρος του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου της ΕΣΑΠ Πέτρος Καραγκουνίδης δικάζοντας βάσει του φύλλου αγώνος ΑΟ Φοίνικας - ΠΑΟΚ στις 6 Δεκεμβρίου 2015 και της έκθεσης κομισαρίου αγώνος και λαμβάνοντας υπόψη την απολογία του εγκαλούμενου αθλητή Χαβιέ Χιμένες καθώς και τα έγγραφα που προσκόμισε ο πληρεξούσιος δικηγόρος των εγκαλουμένων επιβάλλει:


Στον εγκαλούμενο αθλητή, ποινή αποκλεισμού δυο (2) αγωνιστικών ημερών εκ των οποίων η πρώτη έχει ήδη εκτιθεί (κατά την 8η αγωνιστική) και χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ, για παράβαση των άρθρων 2 και 5Α του Ειδικού Πειθαρχικού κανονισμού της ΕΣΑΠ, σε συνδυασμό με το άρθρο 18 παρ.3 περίπτωση Γ & Δ του Πειθαρχικού Δικαίου της ΕΟΠΕ και απαλλάσσει το ΤΑΑ ΠΑΟΚ. Ο Χιμένες δεν αγωνίστηκε στον αγώνα ΠΑΟΚ - Ορεστιάδα και δεν θα αγωνιστεί και στον αγώνα Ηρακλής - ΠΑΟΚ το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου.

Οι αποφάσεις των υπολοίπων υποθέσεων θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ