1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-10-2015 19:40

Ψάχνουν τον δωδέκατο

Μετά τη γενική κατακραυγή και τη διάψευση του Πορφύρα, ο πρόεδρος της ΚΕΠ Χρήστος Σύλλας ανέκρουσε πρύμνα

και συγκάλεσε σύσκεψη των σωματείων της Α1 γυναικών, προκειμένου να αναζητήσουν την ομάδα που θα αντικαταστήσει τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου.

Ο Χρήστος Σύλλας, παρά τις απανωτές τηλεφωνικές κλήσεις μας τις τελευταίες ημέρες, δεν απάντησε ποτέ, αλλά έσπευσε να διαψεύσει ότι μίλησε με τον Πορφύρα και τον Ηρακλή Κηφισιάς, μπροστά στον κίνδυνο να δεχθεί και δεύτερο ράπισμα, με την διάψευση της κηφισιώτικης ομάδας. Έτσι αποκαλύφθηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι ουδέποτε αναζήτησε τη δωδέκατη ομάδα, απλά χρησιμοποιούσε ως δικαιολογία τη δήθεν επαφή του με τα δυο σωματεία, όταν τον έψεγαν για την αδράνεια του.

Μετά τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, που πολύ σωστά μίλησαν για γελοιοποίηση του πρωταθλήματος, η ΕΟΠΕ αναγκάσθηκε να συγκαλέσει σύσκεψη τη Δευτέρα, όπου οι 11 εναπομείναντες θα ψηφίσουν αν θέλουν δωδέκατη ομάδα.

Βέβαια η ψηφοφορία θα γίνει εκ του ασφαλούς, αφού θεωρείται πολύ δύσκολο να βρεθεί ομάδα δέκα ημέρες πριν απο την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά η διαδικασία που θα ακολουθηθεί πλέον, είναι η ενδεδειγμένη αγωνιστικά και ηθικά. Κι ας βγάλουν επιτέλους μια ενεργή τριμελή επιτροπή για να μην αφήνουν την ΚΕΠ να αποφασίζει ανάλογα με τα κέφια της, παρότι τα σωματεία της Α1 πληρώνουν τα πάντα(οδοιπορικά, διαιτητές, λειτουργικά έξοδα) και η Ομοσπονδία απλά καμαρώνει για το... χάλι του πρωταθλήματος.

Τελικά μας διευκρινίσθηκε από το Γραφείο Τύπου της ΕΟΠΕ ότι η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη την Παρασκευή, αλλά λόγω των διαφόρων τουρνουά και φιλικών αγώνων μετατέθηκε τη Δευτέρα, όπου θα συζητηθεί το τηλεοπτικό και ενδέχεται και το θέμα της αντικατάστασης του Αστέρα.
                                                                                                                    Σ   Λ

1 σχόλιο

  • Comment Link dikaios987 Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015 18:12 posted by dikaios987

    Θεωρώ απαράδεκτο να υβρίζεται και να διαπομπεύεται ο κ.Σύλλας για το θέμα αυτό. Έχει προσφέρει τα μέγιστα στο ελληνικό βόλλεϊ και οι τυχόν περιπλοκές που ΠΑΝΤΑ παρουσιάζονται σε ένα πρωτάθλημα δεν πρέπει να αποτελούν κριτήριο κατακραυγής. Κάποιους εξυπηρετεί να αμαυρώνουν το όνομα του όμως...και τους ξέρουμε! Όσο για το τηλέφωνο που δεν σηκώνει, δεν είναι υποχρεωμένος να δέχεται κλήσεις από εκείνους που τον σπιλώνουν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ