1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-10-2015 17:22

Χωρίς Κηφισιά το Λιγκ Καπ

Νέα απώλεια για το Λιγκ Καπ αποτελεί η απόφαση της Κηφισιάς να αποσύρει τη συμμετοχή της από τη διοργανωση.

 Έτσι ο όμιλος της Πάτρας θα διεξαχθεί με 3 ομάδες, την Παναχαϊκή, τον Ολυμπιακό και τον Φοίνικα Σύρου. Ο σύλλογος αναγκάστηκε να προχωρήσει αυτή την κίνηση αφού δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι διαδικασίες  δημιουργίας του νέου ΤΑΑ.

Περισσότερα από την κατηγορία: « 5 χρόνια volleynews.gr O Πέτρογλου στον ΠΑΟΚ! »

6 σχόλια

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2015 12:26 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Αγαπητέ pamvo,δέν εκπροσωπώ κανέναν,δέν μιλάω εξ'ονόματος κανενός, καί πολύ περισότερο δέν δέχτηκα ποτέ στή ζωή μου νά μού επιβάλλουν ΤΙ θά πώ οπουδήποτε..
    Επειδή όμως ξέρω καλά πώς γιά αυτό πού έγινε ΔΕΝ φταίει ή Διοίκηση αλλά είναι άλλοι οί λόγοι,εξωγενείς,τυπικοί,καί όχι διοικητικοί όπως εγραψα καί στό προηγούμενο μου σχόλιο, γιά αυτό καί τό σχολίασα.
    Μέ εκτίμηση πρός όλους,ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!.
    ΑΟΚΑΡΑΣ.

  • Comment Link pamvo-fan Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2015 07:33 posted by pamvo-fan

    Ειλικρινα,χωρις να μου πεφτει λογος αλλα μου κανει εντυπωση πως για κατι που θα πρεπει να απολογηθει η διοικηση , απαντα ενας παικτης ,(volleyman)και ο πολυ συμπαθης σε εμενα αοκαρας.
    (Εκτος αν και οι 2 ειναι και μελη της διοικησης).

  • Comment Link ΑΟΚΑΡΑΣ Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015 21:00 posted by ΑΟΚΑΡΑΣ

    Αγαπητέ @ΛΙΓΚΑ οί διαδικασίες δημιουργίας τού νέου ΤΑΑ έχουν ολοκληρωθεί.Ή καθυστέρηση στήν τυπική αναγνώριση οφείλεται σέ άλλους λόγους αλλά δέν είναι τής στιγμής.Μήν βιάζεστε νά βγάλετε συμπεράσματα.
    ΑΟΚΑΡΑΣ.

  • Comment Link VOLLEYFAN Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015 18:45 posted by VOLLEYFAN

    ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ "ΠΑΡΩΔΙΑ"....Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ...Ο ΑΛΛΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΛΟΓΩ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ F-4 ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΓΙΑ ...ΔΥΟ (2) !!!!! 2 ΘΕΣΕΙΣ !!!!ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ F-4 !!!!!
    AΠΛΑ ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΦΙΛΕΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΕΝΝΕΣ ΜΑΖΙ.....

  • Comment Link volleyman Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015 17:38 posted by volleyman

    Αδειοδότηση είχε πάρει ως ΑΟΚ, όχι με το νέο όνομα που προέκυψε μετά τη συγχώνευση με τη Μεταμόρφωση.Το θέμα είναι ότι δεν είχαν πεί τίποτα σε κανέναν και μείς οι αθλητές, τώρα το μάθαμε.Ελπίζουμε να μην έχουμε άλλα προβλήματα και όλα να πάνε καλά , γιατί και ομάδα καλή έχουμε και τους ανθρώπους του (νέου?) σωματείου μέχρι τώρα κοντά μας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ