1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-04-2015 22:15

Παβλίσεβιτς για άλλα δύο χρόνια στη Σύρο

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Φοίνικα Σύρου τελείωσαν και η διοίκηση των «πειρατών» έχει ήδη προγραμματίσει την επόμενη μέρα.

Σε αυτή θα περιλαμβάνεται ο προπονητής Ράτκο Παβλίσεβιτς με τον οποίο υπάρχει συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου του για άλλα δύο χρόνια.


Όπως δηλώνει ο υπεύθυνος του τμήματος, Κώστας Νικολούζος: «Υπάχει καλή επικοινωνία με αυτόν τον προπονητή». Ο κ. Νικολούζος αποκάλυψε ότι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για παραμονή και του Τόμισλαβ Ντόκιτς.

Βεβαίως, αν θεωρήσουμε ότι η Ηλίας Λάππας δεν το... κουνάει από τη Σύρο, μπορούμε να έχουμε μια γεύση από τον Φοίνικα της νέας περιόδου.

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου, Ράτκο Παβλίσεβιτς τόνισε: «Παίζαμε απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά πουλήσαμε πολύ ακριβά το τομάρι μας. Παλέψαμε ακόμα και στο 5ο σετ, που βρεθήκαμε πολύ πίσω. Για για κάποιες λεπτομέρειες δεν καταφέραμε να νικήσουμε, αλλά είμαι ικανοποιημένος για την προσπάθεια της ομάδας. Η διοίκηση και ο κόσμος με έχουν αγκαλιάσει. Ο Φοίνικας Σύρου μου βγάζει σιγουριά και ασφάλεια».

1 σχόλιο

  • Comment Link George44 Τρίτη, 21 Απριλίου 2015 04:36 posted by George44

    Πολλά συγχαρητήρια στον Φοίνια Σύρου όχι μόνον για την σταθερότητα που παρουσιάζει σε αγωνιστικά πλαίσια, αλλά και για το υπόδειγμα επαγγελματικής οργάνωσής του. Είμαι φίλαθλος του Παμβοχαϊκού και εύχομαι η διοίκηση της ομάδας να παραδειγματιστεί από την πορεία του Φοίνικα (οργανωτικά κυρίως) καθόλη την διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ