1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
17-04-2015 22:07

Ο λαβωμένος Εθνικός φιλοξενεί την Κηφισιά για την...ευρωπαϊκή μάχη

Στον αγώνα για την πέμπτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη ρίχνονται Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Κηφισιά, οι οποίοι δίνουν το πρώτο τους παιχνίδι στο «Μ. Παρασκευόπουλος» το Σάββατο 18 Απριλίου στις 18.00. 

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ύστερα από δύο επιτυχημένα χρόνια στα οποία κατέκτησε υψηλές θέσεις στο πρωτάθλημα της Volleyleague, αλλά δοκίμασε και τις δυνάμεις του στην Ευρώπη, ψάχνει την πέμπτη θέση που θα του δώσει ξανά τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει διαφορετικούς και ίσως πιο ισχυρούς αντιπάλους. Από την άλλη, η Κηφισιά δεν έχει βιώσει το ... ευρωπαϊκό όνειρο, παρά την τρίτη θέση που κατέκτησε πέρσι. 

Για την ομάδα του Έβρου, τα πράγματα είναι δύσκολα, αφού τις τελευταίες 10 ημέρες οι παίκτες της δεν έχουν προπονηθεί ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους. Σε μία άκρως πρωτότυπη και αξιοσημείωτη ενέργεια προχώρησαν το απόγευμα της Παρασκευής οι παίκτες του Εθνικού, οι οποίοι αποφάσισαν ύστερα από ομαδική σύσκεψη να ανακοινώσουν στους φιλάθλους ότι η είσοδος στο παιχνίδι με την Κηφισιά θα είναι ελεύθερη. Μην έχοντας προπονηθεί καθόλου τις τελευταίες δέκα μέρες, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, οι παίκτες θέλοντας να σεβαστούν τους φιλάθλους του τους ενημερώνουν πως δεν θα πληρώσουν εισιτήριο για την αναμέτρηση με την Κηφισιά, αναγνωρίζοντας και οι ίδιοι πως ο βαθμός ετοιμότητας τους δεν είναι ο επιθυμητός. Ταυτόχρονα επιθυμούν να δουν το γήπεδο γεμάτο, θέλοντας να κλείσουν την εφετινή σεζόν μπροστά σε όσο γίνεται περισσότερο κόσμο. Το γεγονός μάλιστα ότι αυτό θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι του Γιώργου Παπάζογλου, δίνει ακόμα ένα κίνητρο στους παίκτες να παίξουν σε γεμάτο γήπεδο.

«Όλοι οι παίκτες ανακοινώνουμε ομόφωνα στους φιλάθλους της ομάδας μας την απόφασή μας η είσοδος στο αυριανό παιχνίδι με την Κηφισιά, να είναι ελεύθερη για όλους. Είναι μία κίνηση απελπισίας εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Σεβόμαστε τους φιλάθλους και τους θέλουμε κοντά μας».

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Κηφισιά δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ τις ημέρες του Πάσχα, οι αθλητές της απήλαυσαν μία μικρή άδεια. Η αποστολή της ομάδας των βορείων προαστίων αναχωρεί για την Αλεξανδρούπολη το μεσημέρι του Σαββάτου, και αναμένεται να επιστρέψει το ίδιο βράδυ. 

Σε 17 αναμετρήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν στην Volleyleague ο Εθνικός προηγείται στις νίκες με 12-5. Για το πρωτάθλημα η Κηφισιά δεν έχει νικήσει ποτέ τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη. Εξαίρεση μία νίκη για το Λιγκ Καπ. 

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Παπαδογούλας και Θεμελής. 

2 σχόλια

  • Comment Link αγανακτισμενος Σάββατο, 18 Απριλίου 2015 13:34 posted by αγανακτισμενος

    Θα σου ξαναπω για μια ακομη φορα να σταματησεις την καραμελα για το τι κανουν οι αλλοι και να κοιταξεις την καμπουρα σου και οχι να περιμενεις στη γωνια για την πρωτη στραβη των αλλων να μου φερεις παραδειγμα!Ξέρεις τι ειναι παντελονατο;Δεν εχω τωρα αλλα σε δυο μήνες!Εσυ λες αυριο, δεν απαντας γενικως κοροιδευεις με τα χειροτερα ψεμματα που δεν τα συλλαμβάνει ο ανθρωπινος νους!Διαφωνεις;Και οχι μονο αυτο βγαινεις και κραζεις τους αλλους αντι να κατσεις στα (ψευτικα)αυγα σου(ξερεις τι εννοω,αλλο ενα κραυγαλεο ψεμα)Απαντησε σε παρακαλω,μην το κανεις γαργάρα!Μονο σε οτι σε συμφερει απαντας!

  • Comment Link pamvo- fan Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015 20:01 posted by pamvo- fan

    φιλε αγαναγκτισμενε διαβαζεις........ αλλα καταλαβαίνεις κιολας ;;;;;;;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ